به تخمم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
به تخمم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
gom shin kesafata
نه نه نه نه نه نمیشیمممممممم(sm2)
صادق چه خبرته جمع کن خودتو چیزی زدی (sm2)
رفته پادگان کوووووونننننش گذاشتن اومده اینجا تلافی کنه (sm70)
نه من منها میکنم خودمو(sm2) کامی عشقم بیا منو بکننننننننن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس هرزه بودیو میخواستی خودتو بندازی به ما (sm2)پَتیاره (sm2)
زدی به هدف (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ضمن خودت خفه شو معتاد گرتی (sm2)
هر هر کر کر تلافی فقط مال کامیه چشاتو درویش کن پفیوز(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرزه نیستم ولی عاشق که هستم(sm127)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوه اوه اینو نیگا تو چی میگی این وسط دودول خان(sm2)نقل قول: