فتانه - سلما
نمایش نسخه قابل چاپ
فتانه - سلما
گوگوش - پنجره
سامان - قناری
ابی - همین خووبه
مرجان - کویر دل
شهره - هوس
شهره - کلاغ دم سیاه
امید - باران
شیلا - امشب
هایده - یارب
مهستی - دل کوچولو
معین همینجوری نمی مونه
- (sm50)
معین - لحظه ها
با این که فهمیدم ملودی اش کاوره ولی بازم اهمیتی ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینقدر این ترک فوق العاده ست که هیچی از جذابیتش کم نمیشه
چه فضاسازی چه اجرای بی نظیری ...
این چه وقته زیاد پلی اش کردم (sm74)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
گوگوش - نگاه(sm50)
محسن چاوشی - چنگ (sm50)
Googoosh - Raaz
سوگند - مرا ببوس
گوگوش - مرداب
کاور کدوم اهنگه؟؟اگه هم کاور باشه اول باید اینو از استاد شماعی زاده پرسید که این اهنگ فوق العاده رو ساختند.واینکه ایا خودمعین عزیز از کاور بودن این اهنگ اطلاع داشتند یانه؟؟ تا جاییکه من تو این چهل سال فعالیت هنری معین عزیز اطلاع دارم ایشون اصلا اهنگ کاور نکردن بلکه برخی اهنگهای معروف قدیمی رو با سبک وسیاق خودشون وبیشتر با تنطیم متفاوت بازخونی کردند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hrm [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدمت شما دوست من
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست عزیز باسپاس از لطف شما متاسفانه یا خوشبختانه من درهیچ یک از شبکه های اجتماعی فعال نیستم!اگه ادرس دیگه ای دارید که بتونم به این مورد دسترسی پیدا کنم ممنون میشم اگه لطف کنید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهش میکنم اشکالی نداره براتون آپلودش کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط hrm [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بفرمایید (sm291)
از یک خواننده مکزیکی اجرا شده در سال ۱۹۸۶
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] Gabriel - Hasta Que Te Conocí.mp3.html
بی نهایت سپاسنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوان گابریل یکی از خوانندگان مشهور در دنیای موسیقی هست و بیش از ۱۰۰ میلیون نسخه از آلبومهای وی در سرتاسر جهان به فروش رسیده.در سال ۲۰۱۵، بیلبورد نام او را در بین ۳۰ هنرمند تأثیرگذار همه اعصار در آمریکای لاتین قرار داد.وی بین سالهای ۱۹۷۱ تا ۲۰۱۶ میلادی فعالیت میکرد.نقل قول:
امین حبیبی - خوبه که هستی
قربان شما قابلی نداشت عزیز (sm19)(sm111)نقل قول:
در مورد این اهنگ به نقل از خود معین شنیدم که اقای شماعی زاده این اهنگ رو برای شعر دیگه ساخته بود که معین شعر رو عوض می کنهنقل قول:
واما منظور شما از کاور چیه و شما که شنیدی لطف کن اون اهنگ رو اینجا بزار
گاهی اوقات اهنگساز یک اهنگ رو گوش میکنه و دوست داره بر مبنای اون کاری که گوش کرده یک کاری شبیه به اون بسازه که این کاور محسوب نمی شه وفقط یک برداشت یا تم ی از اهنگ اصلی هست
یک نمونه از کارهای کاور ساقی هایده هست که دقیقا از روی اهنگ ماوی ابراهیم تاتلیس کاور شده
(sm50)محسن چاوشی - با من بمون
(sm118)Ahmed Romel - Temple of Sorrow (Extended Mix)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Ayten Rasul-Canı Yanar(sm50)
معین ازنوگل کن
- (sm50)
محسن چاوشی - دیوار بی در
Sijal & Behzad Leito - Del (sm118)
modern talking - in 100 years
DEEP DARK & INDUSTRIAL TECHNO 2021 •Premiered May 14, 2021
Ilias Vrettos - As Ektetho
THE UPLIFTING TRANCE HOUR IN THE MIX VOL 30 [FULL SET], Jun 23, 2021
Elfen Lied - Lilium Church Organ Version