خجالت بکش سی ساله (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خجالت بکش سی ساله (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آریانتو گوش بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا با هم بسازیم زندگی رو عاشقونه مثه دو تا کفتر (sm2)
با تو افتاب پرست که تو ثانیه زنگ عوض میکنه سگم زندگی عاشقونه نمی سازه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من رنگ عوض میکنم یا تو ؟ (sm120) آلبوم چاوشی اومد صبح ریدی بهش ظهر ماله کشیدی بعد ازظهر گفتی خوبه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) افتضاح ترین البوم عمرا بود چاوشینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم یه بار دیگه گوش کنم شاید نظرم عوض شد آخه اینا خیلی به به چه چه کردن سر تریاق شاه مقصود آخرین اتوبوس و ... (sm120) اتفاقاً نظرم عوض شد ! ضعیف نبود بلکه خیلی ضعیف بود (sm120)نقل قول:
دخیل می بندم به اخرین اتوبوس (sm2)نقل قول:
آقا احسان مواظب باش الان طرفدارای چاووشی بهت هجوم نیارند ک تو اصلا از آهنگ سرت نمیشه اگه سرت میشد نمیگفتی آلبوم ضعیفه و... دیدم و شنیدم و الان اینو میگمنقل قول:
ب نظر منم یه آلبوم ضعیف بود ولی متاسفانه چشاشون را روی واقعیت بستند و به به و چه چه الکی میکنند
حبیب هم فوت کرد . مرد تنهای شب همگی رفت(sm81)
حس میکنم توی تیم هخامنش اموزش دیدی(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط واسه بعضیا باید این شکلک رو گذاشت (sm70)
یاد باد روزایی که با این عشقا میگروندیم
البته کسایی ام تو این لیست نیستن که به این معنی نیست
دوسشون ندارم یا یادم نیست اونا رو
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] مُری (sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] محسن قزوینی (sm51)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] وحیدم (sm134)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] اشتُرِ هویج (sm39)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] رضا (sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] حسین (sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] احمدو (sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] میرزو (sm3)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ممد لُرد (sm132)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] پچول (sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] عزیز دل (sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] آقا داوود (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] وحید سرباز (sm2)
و خیلی های دیگه امید مودرونا (sm70)(sm127)(sm134) ایمون دل آلپی (sm19)(sm127) هادی (sm127)(sm10)
و ....
یه عشقی وقتی داشت میرفت سربازی تو باران گفت
قول نمیدم همیشه به یادتون باشم ولی قول میدم تو تموم لحظه هام که یادم باشین یا نباشین از ته دل دوستون داشته باشم
یاد باد آن روزگاران ... (sm50)
دیوثا من نبودم چه بحثی بوده اینجا (sm2)
من نظر شخصیمو میگم حالا هر کی میخواد هر چی بگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)(sm10)(sm127)
بچه ها حبیب با شادمهر رابطه داشت
اساتید (sm146)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایول ک همیشه حرف حق میزنینقل قول:
نه فکر نکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرف حق ؟! آلبوم چاوشی رو گوش دادم خوشم نیومد نظرمو گفتم ... انگار اجباریه که همه خوششون بیاد ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعاددوباره کنسل شده شادمهر؟
دوستان اهنگ جدید دقیقا کی منتشر میشه ؟؟
قربانت علی عزیز (sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AbEc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیدوارم شعار نداده باشم و خودمم به همین شکل عمل کنم (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فربد اینو بگوش نظرتُ بگو
میکس مجدد یه ترکِ که ارکسترال کلاسیک تنظیم شده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیمان جان چطوری؟(sm10)
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون از لطفت بد نیستم (sm174)
تو خوبی، روبه راهی؟
مرسی(sm127)
راستی لینکی که دادی نود 32 بلاک میکنه نمیزاره صفحه باز بشه
نه مشکلی نداره ویروسی اینا نیست خودم آواست دارم پیغامی نمیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میتونی Ignore ش کنی یا لینک دیگه بدم؟
تو پخ یه سایت برات فرستادم ببر اونجا لینکشو لینک جدید بده
Convert audio to MP3
اینو باید انتخاب کنم؟
اره لینکو بده کیفیت رو هم انتخاب کن
لینک اهنگو هم پخ بفرست
امتحان کردم ولی انگار با این لینک من سازگاری نداره
لینکی که کانورت کرد تحویل داد تایمش 2 دقیقه شد! (sm120)
بیا از اینجا پلی کن
فقط سروراش خیلی خوب نیست
یه کم بگیر نگیر داره پخش آنلاین و دانلود ازش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه دیدی دکمه پلی کار نمیکنه چند بار کلیک کن درست میشه (sm120)
شانس از این آهنگم همین 1دونه رو سرور هست
این لینکشه از سورس قالب برداشتم(sm120)
لینکایی که میده Protection داره فقط با Ip خودت میتونی دانلود کنینقل قول:
جایی نمیشه لینکاشُ شیر کرد
اره کد گذاری شده
ببین ازش خوشت میاد (sm80)
اونجایی که میره بالا چقد قشگ میشه