عادت کردیم دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط بپا بهت نگه تو هم غیر مستقیم به ما بگی (sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
عادت کردیم دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط بپا بهت نگه تو هم غیر مستقیم به ما بگی (sm25)
کاکا اسیر مصدومیت شد (sm55) ولی کلا همشون اون روحیه جنگیدن رو ندارن یه جورایی زود اغنا میشن (sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاتو روبینیو رونالدو رونالدینیو نیمار(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسن همون فیلمه که در مورد همجنسبازی و *** و ... از این داستاناست ؟(sm120)
من چیکاره هستم که قبول کنم خدا قبول کنه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف واقعا (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه در مورد شکنجه ست(sm120) یه رئیس جمهور یه وکیل یه قاضی... چندین نفر رو میبرن سودوم به مدت 120 روز شکنجه جنسی میدن(sm120)نقل قول:
نقل قول:
ادریانو
به جز روماریو بقیه فوتبالیستای برزیلی زود تموم شدن بر عکس المانیا
یکی از مهمترین دلایلش ریشه در فقر کشورشون داره ...تو فوتبال به پول که میرسن فوتبال کم کم واسشون کم اهمیت میشه
من هنوز سیتی رو شانس اول لیگ میدونم امسالم (sm29)
منچسترم اگه خبرایی برای جذب ویدال - دیماریا و هوملس درست باشه با توجه به اینکه تو اروپا نیستند و فشار روشن نیست یهو دیدی اومد مدعی اصلی شد (sm29)
چلسی هم امسال عالیه (sm50)
لیوپول هم اگه خریداش جواب بدن میتونه همین روند رو ادامه بده
کلا خیلی سخته تو لیگ برتر قهرمان بشی(sm50)
پارسال 4 بار نظرم در مورد قهرمانی برگشت
دیدمش (sm120)یعنی ندیدمش هی زدم جلو حالم به هم خورد پاکش کردم (sm120)فک کنم لینکش رو هم خودت دادی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]