ینی فناوری ساخت همینم نداریم (sm88)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ینی فناوری ساخت همینم نداریم (sm88)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی شاعر میگه فقط یه امشبُ بمون ینی چی؟
تاریخ مصرف کـ*ـانـ*ـدومش داره میگذره؟ (sm2)
پ.ن: ترک 1 آلبوم میثم ابراهیمی
من عاشخ بادوم هندی هستم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پوریا که عشخه (sm127)
نقل قول:
همین امرو یه اتفاق جالب افتاد ؛ قدیما وقتی سوار یه ماشین مدل بالاتر از پیکان و پراید میشدیم همش درگیر بودیم درش از کجا وا میشه و کمربندش چجوری باز و بسته میشه ، امرو بعد از مدتها سوار یه پیکان شدم ، عاقا کمربند رو بستم خواستم پیاده شم اصن معلوم نبود چجوری باید کمربندشو وا کنم ، از شما که پنهون نیست از خدا چه پنهون یارو راننده خودش یکم کمکم کرد تا کمربند رو باز کردم (sm2)
طراحی از این بهتر میخوای عایا؟
الان ینی پوریا و بادوم هندی رو یه اندازه دوست داری عایا؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی فکر کردی راجب پیکان؟ تکنولوژیش واسه انگلستانِ میفهمی؟ (sm2)
خیر وانت جایگزین پیکانُ دیدی؟ وانت جایگزین نیسان هم بدم ببینی؟ (sm2)
(sm70)نقل قول:
نکته ظریفی بود (sm2)
پس دوستان وزارت ارشاد چیکار میکنن؟ این بود عارمانهای ما؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترک 5 (sm2)(sm2)(sm2)
منو سر دو راهی قرار نده لنتی (sm2)نقل قول:
همش یاد مصاحبه بی بی سی با مجری تخته گاز میفتم که گفت : اگه به یه بچه بگی که یه ماشین بکشه همین پیکان رو میکشه هیچ طراحی روش انجام نشده (sm2)
بده ببینم ، راستی تو بوطمئنی رشتت نفته ؟
بیشتر میخوره تو کار ماشین گرافی باشی (sm70)