میخوای یه موتور تولید کنم نفت خام بسوزونه؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
میخوای یه موتور تولید کنم نفت خام بسوزونه؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر خوبیه ، والا اینا که بلد نیستن بنزین درست و حسابی درست بکنن کارشون رو راحت بکن یه چی درست بکن که در خاور میانه اول باشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنها نوآوری که باید بکنم اینه که یه فکری به حال دودش کنم وگرنه همین موتورای ماشینای ما که با این بنزینا کار میکنه مطمئن باش با نفت خامم کار میکنه (sm2)نقل قول:
انقدر که وضع بنزین ـمون خوبِ (sm2)
اکسترنال(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کادو چی هست؟؟؟نقل قول:
تو دیکشنریم همچین چیزی وجود نداره
(sm59)
میلادم... گلم... قشنگم... قربون شکل ماهت... نباید که لینک سایتای موزیک دیگه رو بذاری اینجا که... مثلا موزیک باران خودش سرآمدِ توی سایتای موزیک... در و همسایه چی میگن؟ آبرومون میره خب فکر میکنن روی اونا اسکی میکنیم... رعایت کن جیگرکیِ عمو (sm134)
لپتاپ یا دسکتاپ؟ (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]