ویندوز تو عوض کردی ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
ویندوز تو عوض کردی ؟
آره عوض کردم. دو بار چیپ گرافیک عوض کردم درایوارو فرمت کردم بازم این میاد. از ویندوز نیست یبار ویندوز ایتم امتحان کردم حل نشد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو یه درایو دیگه ویندوز نصب کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم امتحان میکنم بلکه حل شد (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی (sm10)
اگه میتونی ویندوز شرکتی بگیر نصب کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] اسکنری که داری پورت اتصال USB 2.0 هستش؟
اصلا پورت اتصال USB 2.0 یعنی چی؟
میخوام سفارش بدم مشخصات زده پورت اتصال USB 2.0
یعنی کابل برقش با خود رابط اسکنر به سیستم یکی مثل برای تو؟
یا نه کابل برق جداست؟
مرسی که یادم کردی .قربانت خوبی ؟
چه خبر .
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به گل گلستان اومد شکر رفیق من خوبم کجایی تو پسر؟(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ستاره ی سهیل شدی(sm127)(sm10)
دیوث اینقدر چرت و پرت گفتی تا امیر در تاپیکو تخته کرد اومدم ببینم چی گفتی که ...(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]