محتویات فلاکس چی بود ؟؟؟ (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط CHACHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
محتویات فلاکس چی بود ؟؟؟ (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط CHACHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شراب چای (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با چیپس و ماست موسیر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو خونه بروووووووو
جعفر(sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جای شکر داره که الی نیست امروز منچستر رو به فنا بده
جدیدا با یه چای ده تا قند میخورم
با یه شوکولات بچه هارو خر می کنم (sm118)
توف به *****
همه دنیام تویی لا به لای حرفام تویی
اونی که من دوسش دارم و همه جوره میخوام تویی(sm160)
استاد اندی - پریا خانوم (sm88)
کتابفروشی داری
- (sm77)
یارم مهمانی بوده سفرش طولانی بوده
از راه دریا اومد دریا طوفانی بوده ...(sm59)
عطر تو این اتاقو پر کرده
این هوا اون هوای سابق نیست
(sm118)
از پریا پرید تو ***** (sm70)
گرفتارم بندرم آب گذشته از سرم
ناز دختر بندری هر چی باشه میخرم ... (sm157)
خب بسه دیگه مودب باشید ! پسرای خوبی باشید ! همدیگرو دوست داشته باشید (sm59)
نزنی در پنجره رو بشکنی *****
دستارو به آسمون دراز کنید سه مرتبه بلند بگید یا چاوشی یا چاوشی یا چاوشی (sm50)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم رفت واسه دان (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزی که ررررررررررررید برتو دختر همسایه
روزی که درررررررررررید پدرت را کشور همسایه
(sm50)
pes 2016 رو دانلود کردم همه پارت هاشو حالا چجوری نصب کنم ؟؟؟
(sm50)
خوب از زیپ در اوردی ست اپ اگه نه عکس از فایلای بازی بزار بگمنقل قول:
الي رو گرفتن
چه ملودی داره این آهنگ (sm120)نقل قول:
مخصوصا اونجا که میگه : پریای قصه خوب بود پریای من چه بهترنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پریای قصه زیبا پریا من قشنگ تر
(sm50)
سجاد عوامل بعدی آلبوم کی معرفی میشن ؟؟؟؟
هر چهار پنج روز یه نفرنقل قول:
درایو ویندوز خود به خود پر شده (sm172)
استاد صفاریان رو چرا معرفی نمیکنید (sm74) نکنه باز این دفعه هم تو آلبوم نباشه (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هست بابانقل قول:
تعداد ترک هاش معلوم نیست ؟؟؟ من میگم بالای 2 تا (sm120)نقل قول:
نه فعلن . اینام بعضیاشون صد در صد نیست ، ممکنه نباشننقل قول:
پس احتمالش هست اینایی که معرفی شدن لحظه ی آخر حذف بشننقل قول:
اره . ولی عادل یه تراک کار کرده که صد در صدیه گویانقل قول:
منم حدس میزنم ترک عادل و فرشاد حسامی خیلی شاخ شدننقل قول:
تراکی که عادل کار کرده تعریفشو شنیدم ولی فرشاد نمیدونم چی زدهنقل قول:
در حال حاضر از تیم صفاریان همه خوب کار میکنن جز خودش
تنظیم این بود زندگی بهترین تنظیم کارهای محسنه (sm50)
پیانو ، سولو گیتارش (sm50) درامز آخرش (sm50)
بچه ها کسی اگر تا حالا درایو ویندوزش بی جهت پر شده و میدونه چکار باید کرد بگه