واقعا راهنمایی مفیدی انجام دادینقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
واقعا راهنمایی مفیدی انجام دادینقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
من همیشه مفید انجام میدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
.
.
.
این پیر جوان می کشد و هوش ندارد
هی سرو چمان می کشد و گوش ندارد
این پیر کژاندیش کژانگار کژآیین
گوش شنوا و لب خاموش ندارد
این پیر جوان میکشد و شرمی و افسوس!
«از مظلمه¬ی خون سیاووش» ندارد
.
.
این پیر جوان می کشد و هی هی و هی های
هی سرو روان می کشد و هی هی و هی های
این پیر جوان می کشد و شرم ندارد
از عمه و عمامه اش آزرم ندارد
.
.
همه موزیک ویدیوهاش خو شبیه همینه که تو تعریف کردی (sm120)بائیلاندو نبود ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شانست پاک شده
ناصرالشمراني به عنوان مرد سال فوتبال آسيا معرفي شد
عجب قيافه خوفناكي پيدا كرده اين مهيار عليزاده (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر کی بیشتر پول میداد میشد بهترین بازیکن سال اسیا (sm120)
از 10 پست اخر یه مشدی وجود داره یه فنلاندی و 3 اراکی (sm120)
(sm172)اشترم باز اومد
(sm120)
هنوزم محوِ ردپای تواَم
گوش به زنگِ تمِ صدای تواَم
فکرِ دلتای سینههای تواَم
قزلآلای بیحیای تواَم، که میخواس غرقِ عمقِ دریاشه...
قدِ «پاریس» دیدنی میشم
شعرهای خریدنی میشم
مستیِ ناپریدنی میشم
بوسههای چشیدنی میشم، اگه پای لبات وسط باشه...
مردِ غمگینم اما میتونم
قدِ «چاپلین» تو رو بخندونم
بگیرم کشورم رُ رو شونم
واسه تو دنیا رو بلرزونم، دنیای نو بسازم از رؤیات...
کوهم اما برات مچاله میشم
نوحم اما برات دو ساله میشم
مثلِ رؤیایی که محاله میشم
یه «هلند» باغِ سرخِ لاله میشم، اگه تو گل بخوای واسه موهات...
علف زیر پام سبز شد نیستی
رگم بیتو بینبض شد نیستی
یه چراغ همیشه چشمک زن
مونده بین تو و رسیدنِ من
چشمِ هر چی حسادته روشن
با تو معنی میگیره واژهی «زن»، «دهخدا» هم مدام همینو میگفت...
میرسی مثلِ ماهِ فروردین
مثلِ یه شعرِ نابِ آهنگین
یه «فلرتیشیا»ی سرسنگین
واسه یک لحظه «گالیور» رو ببین، تن نده به هجومِ حرفای مُفت...
آخرین اتفاقِ زیبایی!
خودتو گم نکن تو تنهایی
تا بسازم یه قصر رؤیایی
قصری با آجرِ مقوایی، که پناهِ شبای ما باشه...
قهوهی تلخ با تو شیرینه
بی تو هر روز هفته غمگینه
تو نباشی هوام سنگینه
آینه دیگه منو نمیبینه، بیا تا این ترانه زیبا شه...
علف زیر پام سبز شد، دود شد
رگم بیتو بینبض شد... زود شد! //
یغما
اکبر فیلم تو The Fault in Our Stars.2014 دیدی ؟(sm120)
اینو با اون خواننده سن بالا خوندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)دنيا رو ميگيريم آخرشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)داداشش تنظیم کرده من تنظیماشو دوس دارم
فیلم بسی زیبایی بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از باران باید شروع کنیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باران رو كه گرفتيمنقل قول:
مگه نميبيني همه زارت و زورت ميگن باع (sm2)
اي جان
ماني (sm19)
(sm2)(sm2)(sm2)
بچه ها دمتون گرم پیداش کردم این بود
Enrique.Iglesias_Ft.Marco.Antonio.Solis-El.Perdedor(Pop.Version
(sm201)
تولدت مبارك ميلاد (sm10)(sm19)نقل قول:
کم کم باع داره جهانی میشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب است 2 ستاره (sm120)نقل قول:
پتانسیل 3 ستاره شدن رو راحت داشت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)چارتا کرک داشت سه تاشو زده بودم یکیشو حواسم نبود نزده بودم
زدم بینم چی میشه تا به الان اتفاقی رخ نداده (sm120)
تهامی (sm2)(sm2)
برای مایلی کهن متاسفم
در بازی با قطر من اولین نفر گرم کردم و آخرین نفر به بازی رفتم و توانستم تک گل پیروزی تیم ملی ام را بزنم. آن زمان مربی تیم ملی مایلی کهن بود برای او متاسفم. او پرسپولیسی بود و برای اینکه من استقلالی بودم من را بازی نمی داد، اگر آخرتی و جدم را قبول دارند بدانند که از آن ها نخواهم گذشت.
باید بهترین بازیکن آسیا می شدم
من این توانایی را داشتم که بهترین بازیکن آسیا شوم و به اروپا ترانسفر شوم، اما بعضی آقایان مانع شدند و هرگز آن ها را نمی بخشم .(sm2)
من لذت فوتبال را بردم، این ها لذت پول
یکی از دوستانم حرف بسیار زیبایی به من زد و گفت ابرام تو لذت فوتبال را بردی اما این ها لذت پول را می برند و از فوتبال لذت نمی برند.واقعا این حرف عین حقیقت است.
اسطوره هاشون هم عین خودشونن (sm2)
(sm70)
هیر هیر هیر(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)اکبر پیگیر لامپ 100 هستی
بازم تو حداقل یه تلاشی کردی(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)البوم اخری که امیر از سندی زده کاورش از بیتلزه !
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلیمان فلاح ، حاتمی ، کاوه رضایی ، میلاد نوری (sm77) اینا کین (sm25)
رضا خروس هم میخواد بیاد (sm3)