عکس خودتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
عکس خودتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه باو (sm59) اون یکی عکسه برا منه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جا داره حمایت خودمو اعلام کنم... منم پشتتم دانیال (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دعوا نکنید (sm142)
سپیده خانم... یواشکی بخون دوس داشتی تو دلت بخند ما خوشحال میشیم اما سپاس نزن که کسی متوجه حضورت نشه بعدم آسته از بغل تشریف ببر (sm25)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کصافطا(sm120)گشاد شدم رفت اینقد همه پشتمن(sm86)
باو خودشو داره لوس میکنه پو|رن نمیذارم که چار تا دونه جکه دیگه شلوغش میکنه(sm89)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کلا چیزایی که بو می گیرن و عرق می کنن رو قرمز انتخاب می کنم بخاطر پرسپولیس عزیز(sm10)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
به هر حال باس احترام ـشو نگه داشت... (sm10)نقل قول: