بلینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بلینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضی البومارو بهش میدن
سیاست خودشه نمی زنه
من ساعت 9 آلبوم دستم بود فک کردم سینا میگره میزنه امیر ..
بعد اومدم دیدم سایت ریده از آلبوم هم خبری نی ..
آلبومی هم نداشتم همرام که آپ کنم خونه بود !!!!
(sm2)
گفتم که صاب شرکت بچش تو آلبومه کم نمیزاره (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حامتین خدا لعنتت کنه اون آبه بود تو کیفم آلبوم توش بود درآوردم دیدم خیس آب شده !!!! (sm2)
بابک صفرنژاد منظورش همین دریا بود آیا
ایمان قیاسی معذرت خواست از هوادارای محسن (sm2)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساعت 9 خریدمش رفتم کلاس ..
(sm70) دوباره با حامتین رفتیم یکی دیگه خریدم دادم بهش هدیه !!!!
(sm70)تعداد پخش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه آلبومی آپ نمیکنم !!!! (sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حامتین راس میگه چی به من میرسه غیر از گناهش !!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونی که تو با وینمپ تبدیل کردی کیفیتش کمتر از اونیه که من میدم بیرون !!!! (sm2)
دیگه آهنگ نمیسازم (sm100)
اونکه بعله (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm2)
والا من از محسن نگرفتمش تو آلبومش نذاشت انداخته بود دور کارو گفتم بده من بخونم (sm2)
هووی ممر چی گه خوری کردی تو پست من تو فیس ..
کونت میسوخت آهنگو اولی صبی میزدم نه .. (sm2)
نقل قول:
اومده پست من مسخره کرده حیف دلم نماد برینم بهش همونجا ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اون حست !!!! (sm59)
دم والیبال گرم (sm59)
ویدیو چک رو کردن دوربین مدار بسته (sm2)ای ریدم دهنت حداد عادل (sm2)
آهنگ محسن رو 8000 نفر خریدن
بقیه به 700 هم نرسیدن(sm98)
جوات محتشمیان ریده بود(sm3)
ادعاش هم میشه 40 سال تو والیبال این مملکته
چه گلی زد مورنو (sm54)از وسط زمین عین اسب دویید رفت توپو کرد تو گل (sm70)
کوجی چقدر از سامی بیگی شیر کرده(sm120)
معلومه خوب پولی گرفته(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
یکی لینک فتوشاپ جدید بده دانلود کنم / یکی دیدم 1 گیگ بوده /
واقعا انقدره حجمش؟
چه بسا بیشترنقل قول:
نوشته اصلی توسط .ALI.AZAD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
32 بیتی 715نقل قول:
نوشته اصلی توسط .ALI.AZAD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
64 بیتی 780
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نزار باز بگم ت ...ن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm74)
شیطونه میگه بگیر همین الان معین ریلیز کن (sm120)
سینا ترک لیستو خودت نوشتی اشتباس بعضی جاهاش ..
از خود سی دی خوندنقل قول:
خب اون خودش از دیتابیس میخونه همه نرم افزارها متفاوت هه ..نقل قول:
ترک محسن اسمش دوستم نداره هه ..
نمیفهمم چی میگینقل قول:
نقل قول:
هیچی ..
cc بگیرم یا cs ?