یبارم یکی از این دخیایه شاخو داشتم میکردم
بجایه آه و اوه
هی میگف:
هه
هه
هه
نمایش نسخه قابل چاپ
یبارم یکی از این دخیایه شاخو داشتم میکردم
بجایه آه و اوه
هی میگف:
هه
هه
هه
ﺩﺭ يک ﭘﯿﺞ ﺍﻧﮕﻠﯿﺴﯽ ﺯﺑﺎن ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺑﻮﺩ:
ﺑﻬﺸﺖ ﺟﺎﯾﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺁﻥ ﭘﻠﯿﺲ ﻫﺎﯾﺶ ﺑﺮﯾﺘﺎﻧﯿﺎﯾﯽ ﺑﺎﺷﻨﺪ، ﺁﺷﭙﺰﻫﺎﯾﺶ ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ، صنعتگرانش ﺁﻟﻤﺎﻧﯽ، ﮐﺎﺭﮔﺮﺍﻧﺶ ﭼﯿﻨﯽ، ﻋﺎﺷﻘﺎﻧﺶ ﻓﺮﺍﻧﺴﻮﯼ، ﺣﻮﺭﯾﻬﺎﯾﺶ ﻣﺎﻧﮑﻨﻬﺎﯼ ﺍﯾﺘﺎﻟﯿﺎﯾﯽ و ﻫﻤﮥ ﺍﯾﻨﻬﺎ را سوييسيها اداره کنند.
ﺟﻬﻨﻢ ﺟﺎﯾﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﭘﻠﯿﺲ ﻫﺎﯾﺶ ﺁﻟﻤﺎﻧﯽ ﺑﺎﺷﻨﺪ، ﺁﺷﭙﺰﻫﺎﯾﺶ ﺗﺎﻳﻠﻨﺪﻱ، صنعتگرانش چيني، ﮐﺎﺭﮔﺮﺍﻧﺶ ﺍﻓﻐﺎﻧﯽ، ﻋﺎﺷﻘﺎﻧﺶ ﺳﻮﺋﯿﺴﯽ، ﺣﻮﺭﯾﻬﺎﯾﺶ ﺁﻓﺮﯾﻘﺎﯾﯽ و ﻫﻤﮥ ﺍﯾﻨﻬﺎ را ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ ﺍﺩﺍﺭﻩ کنند!
شعله تا سرگرم کار خویش شد
هر نی ای شمع مزار خویش شد (sm50)
آدم ها به اندازه ی "ناگفته هایشان" از هم دور می شوند
نه به اندازه ی "قدم هایشان" !
علیرضا اسفندیاری
تا دلتان بخواهد ابزار و وسایل ارتباطی داریم،
اما ارتباطی با هم نداریم.
فقط اطلاعات به هم منتقل می کنیم..
- کیشلوفسکی
مراحل جــ.ق در ایران:
بخونید تا آخرشو :|
اِهم اِهممم خوب میریم سر اصل مطلب...
اول باس وسایل مورد نیاز را تهیه و کار را شروع کنیم.
وسایل مورد نیاز:
صابون معشوق یعنی گلناررررر(البته لوکس هم خوبه :| یا شامپو اَوه :| )
و یک عدد فیلم علکسیس با فرمت ام کی وی :| *پیشنهاد میشه فیلم ایرانی نگیرید :||
بعد باید دنبال مکان بگردی.
انواع مکان: دستشویی(برا کــ.سخلای زود انــ.زال.دیر کنی خونواده کیــ.ونت میزارن! از ما گفتن بود)
حموم:خوبه فقط یادتون باشه که شیر آبو باز کنید تا صدای فپ فپ نیاد :|
زیر پتو:این رو تو زمستون انجام بدین.وگرنه تو تیمارستان می بینمتون :||
و مکان های دیگه مانند تراس خونه،زیر صندلی و...
حالا ب فرض کــ.یری همچی جوره میخایم دست ب کــ.یر بزنیم!
خوب به بخش هیجانی کــ.یریش میرسیم...
ب فرض مثال الان تو حموم وسط در وسط مثل کیــ.ر خر واستادین و منتظر من کــ.سمغز هستین تا ادامه رو بگم!
اول موقعیت مکان و زمان رو چک میکنین که یه وقت کم نیارید :))
بعد چون فیلم علکسیس تو کامپیوترتونه پس باس با ذهن تخمیتون به صورت تری دی جــ.غ بزنید :|
دست را بر قامت کــ.یر خود میکشید و تو دستتون جای میگیرید(ادبی کردم حال کنید)
بعدش به سمت راست نگاه میکنید،بعد سمت چپ،بعد بالا که شاید پدر از بالا مثل اسپایدر من نیوفته رو سرت که بگــ.ا برید!
بعد پایبنو نگاه میکنید و شروع میشود...
ولی بخش هیجان انگیزش تموم نشده دوستان...
چون توئ کــ.یون گشاد کــ.صکش پول نداشتی کامپیوتر بخری بنابراین پدرت خریده :|
و پدرت هم بهونه ی بازی پاسور میاد سمت کامپیوتر که رو دستاپ فیلم حاچ خانوم علکسیسو پیدا میکنه
و بعدا شتابان سمت مکان جــ.غ شما میاید اما این پایان کار نیس!
رو لباسهایی که بیرون ریختی موبایلتان هست که دوس دختر شما زنگ میزنه و پدر بیشتر شما را جر میدهد و از کــ.یون و کــ.یر و کــ.س و دماغ و دهن و گوش شما را میکند... :|
در را با لگد میگاید و به سمتتان حمله میکند و با داد جــ.اکش کیــ.ونی فیلم را خاتمه میدهیم و بعد صفحه سیاه میشود! ______________________________________
نتیجه اخلاقی:
فیلم ها را هیدن کنید :|
دوس دختر نگیرید وقتی جـ.غی هستید!
رو کامپیوترتان پسورد ۲۰رقمی بگذارید!
الان از یه نفر پرسیدم رفتی تایلند خانومت رو همرات بردی؟
گفت مگه آدم وقتی میره رستوران با خودش ساندویچ میبره؟
به همین برکت تا حالا اینجوری قانع نشده بودم.
واقعیت تلخ . . .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مث اینکه از طرفدارای همــ.جنسگرایی بودنا (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا بوخودا (sm70)
من عاشق عکسای خانوادگیم اصن (sm70)
عجب ضایعی کرد (sm2)
(sm2)(sm2)(sm2)
منو میگه ها (sm70)
پ.ن عاقا ما یه دایی داریم تو خونه خودش یه مغازه داشت میساخت ، عاقا هر کی ازش میپرسید بسلامتیه چی میخوای بزنی؟
میگفت معلوم نیست ، میگفتیم مغازست؟ میگفت معلوم نیست ، عاقا تا کاشی کاری داخلش رفت جلو میگفتیم سوپــ.ری میخوای بزنی دیگه میگفت معلوم نیست چیه شاید انبار یا سوئیت درستش کردم ، عاقا کرکره زد باز میگفت معلوم نیست چیه ، آخر سر همون سوپــ.ری زد که ما از اول میگفتیم و خودش میگفت معلوم نیست (sm70)
دوست داشتم
از تو دروغی بشنوم
زیرا انسان
تنها
زمانی دروغ می گوید
که ترس از دست دادن چیزی او را آشفته کند.
-اورهان پاموک
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] این شعرارو از کجات در میاری؟؟؟!(sm132)(sm127)
احتیاج که زهرمارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عسل تویی(sm127)(sm120)
عشقی تو(sm127)
من فقط عاشق اینم، بگی از همه بیزارینقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو سه روز پیدا م نشه، باز ببینم چه حالی داری(sm2)
اینجور که معلومه داییت دوست داره ادم مرموزی نشون بده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گور بابای همشون (sm120) ارزش بیزار شدن هم ندارننقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودتو عشقه (sm127)
ها والا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربون تو(sm127) یکم کار کن خسته نشی(sm2)
چیکا کنم با زبون روزه (sm120) تشنگی (sm54) خوابم بهم ریخته (sm25) سردرد هم روش (sm25) ینی کل سیستم بدن بهم ریخته (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا دو هفته دیگه هلاک میشیم (sm81)
روزی 17 ساعتم هست.. دهنم ادم صاف میشه یعنی(sm120)نقل قول:
در کل من واسه خودت گفتم.. زیاد استراحت میکنی.. گفتم یکم کار کنی که مشکل قلبی عروقی پیدا نکنی(sm2)
احسان اهنگ حبیب قشنگ بودا(sm120)
فدا بشم (sm127)(sm127)نقل قول:
والا یادم نمیاد آخرین بار کی دیدمش ، قبلا که اینطوری بود الانشو نمیدونم (sm2)نقل قول:
تنها ارتباط فامیلی که باهاش دارم اینه که تا تکــ.ون میخوره موید چکش که میرسه پسرشه میفرسته پهلوی من که براش کارت به کارت بکنم. خودشو فک کنم یه شیش ماهی هست که ندیدم شایدم که بیشتر (sm2)
عشق و علاقه فامیلی داره ازمون میچکه ، اگه شنا بلد نیستین مواظب باشین غرق نشین (sm2)
لامصب اذان یه دقیقه نمیاد عقب (sm120) 20:45 از روز اول تا الان (sm74) حداقل 8 دقیقه باید میومد عقب (sm120) لامصب ثانیه ها هم مهمه (sm2)نقل قول:
اینطوری نیست ولی اینطوریه (sm2)نظریه یک ساعت کار مفید کارمند در ایران رو از من برداشتن(sm2)(sm2)
حبیب خوب شروع میکنه آهنگو ولی وقتی نعره میزنه و صدای بز در میاره رو اعصابه (sm120)
منم تو فامیل با تنها کسایی که ارتباط ندارم داییام هستن(sm2)نقل قول:
با بقیه زیاد ارتباط داریم(sm120)
اره دیگه .. تکون نمیخوره(sm2)نقل قول:
1 ساعت رو مطمئنی؟ (sm120)
من خوشم اومد.. کلا علاقمندم بهش(sm120)
حدود یه ساعت مفیدشه دیگه(sm2)نقل قول:
حبیب کمی تا قسمتی ک.خل و البته زیادی خشنه (sm120) اصن حبیب خشن معروف بود یه مدت (sm2) خاکسپاری مهستی یه آی دی کارت بهش داده بودن ، داشت با بیل خاک میریخت (sm2) فقط باید قیافشو میدیدی(sm30)
عجب(sm2)نقل قول:
الان سر کاری یا سر کاری؟(sm120)
سر کارم خونه (sm120)نقل قول:
همین(sm2)نقل قول:
صمد رفت ان بی ای یا نه؟(sm120)
صابر بازار همچنان درب و داغونه؟
(sm70)نقل قول:
با دختر داییات چی ؟ (sm70)
اون که اصن آگاهم (sm70)
کلا با هرچی به دایی مربوط باشه ارتباط نداریم(sm120)نقل قول:
نه بابا دیگه داغون نیست ، رسما ریدمانه با ر دسته دار ...نقل قول:
مام الکی خودمونو گول میزنیم توافق حاصل بشه خوب میشه ، اون لاشیام نفسشون از جای گرم بیرون میاد هی این هفته اون هفته میکنن (sm2)
فعلاً داره اردوی پیش فصل تمرین میکنه (sm120) فک کنم بردنش تا حداقل چند نفر باشن تمرین کنن (sm2) صمد نهایت همون چین بازیش بدن(sm120)نقل قول:
همه شاکین(sm1)نقل قول:
هیچ گهی نمیخورن(sm3)
از حدادی که بهتره(sm120)اون تونست اینم میتونست البته اینکه الان با این سن بتونه بعید میدونم(sm120)نقل قول:
ارسلان کاظمی ایران بازی میکنه یا همچنان تو کالجای امریکا؟
احسان برو حالشو ببر .. پرویز کلاه گیس تیم خوبی داره میبنده براتون(sm120)
حدادی رو به خاطر قدش بود که قبولش کردن (sm120) محلات هم راش نمیدن (sm120) فقط رفته تمرین رو گرم نگه داره همین(sm120)نقل قول:
ارسلان که اومده بود ایران (sm120) چیزی بارش نیست (sm120) یه پُست 4 معمولی (sm120)