عالیه(sm118)
حجم زیاد بود اما احساس میکنم کیفیتش خوب نیست
نمایش نسخه قابل چاپ
عالیه(sm118)
حجم زیاد بود اما احساس میکنم کیفیتش خوب نیست
سبک مورد علاقه من نیست ولی خیلی خوبه (sm118)
این میکس اصلی نیست اونم خواستی بت بدم تا مقایسه کنی ببینی از رو چه کاری با چه ملودی اینو تنظیم کردن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
13 مگ که زیاد نیست (sm70)
کیفیت 320 نباید مشکلی داشته باشه
قسمت Intro اون صدای ترومپت همونطوریه ها
میبینی پایینِ یه مقدار و جون نداره از قصد اون فرمی مسترینگشُ انجام دادن
13 مگ برای فرمت 320 یه اهنگ زیاد نیست؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکنه یه اهنگ دیگه منظورته
مگه همون اهنگ نیست که 20 ثانیه اولش یه دینگ دینگ پیانو هست؟
کسی نمیخواد پیش بینی آهنگ جدیدو بکنه(sm30)
دیگه حبیب هم اینجور شد فعلا اهنگ نمیاد
در ضمن تا خود شما استاد هستین کسی این اجازه رو به خودش نمیده پیشبینی کنه(sm59)
(sm120) دیگه سنگم از آسمون بباره هفته دیگه پخش میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب دیگه خواستی پیش بینی هفته دیگه رو بگی که گفتی
حالا چند شنبه؟(sm2)
کل سالو اهنگ نداد احتمالا نگه داشته یکشنبه شب بده که ضربه ی نهایی رو به من وارد کنه تا امتحانه دوشنبه منو به باد بده
(sm30)
نقل قول:
برای من که چند ساله عادت کردم نه (sm128)
ترکای ترنس با تایم متداول 7،8 دقیقه 17 تا 20 مگ حجم دارن بعضا تا 5-24 مگ هم مورد داریم (sm120)
ها چرا دیگه اولش یه نت خیلی کوتاه پیانو نواخته میشه بعدم ترومپت وارد میشه .. (sm179)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
موفق باشی تو امتحانت انتها جان (sm176)
موفق باشی داداش...نترس اگه آهنگو بده یا پنجشنبه میده یا جمعهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه موضوع
داریم به شبای قدر و عزاداری نزدیک میشیم. احتمال آهنگ دادن توی اون روزا خیلی کمتر میشه
دیگه این هفته اخرین هفته ی امیده
شبای قدر دو هفته دیگست.ویدئو همین هفته پخش میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahab_Persia [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
فربد آهنگی که دادم دووم آورد یا شیفت دیلت شد رفت؟! (sm59)نقل قول:
نه ازش خوشم اومد شبیه تنظیم های ارکسترالهنقل قول:
ارکستراله دیگه گفته بودم (sm120)نقل قول:
ندیدم این کلمه رو (sm120)
راستی موسیقی فیلم نیست؟
آخه انگار تو شبکه نمایش شنیدمش تو بخش موسیقی فیلم
اول نوشته بودم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا بعدم 1 ماه نیست ریلیز شده (sm17)نقل قول:
فربد (sm99)
تو که دنبال کارای بیکلام میگردی بیا سبکای دیگه رو هم سعی کن تو سلیقت بگنجونی تا من دستم باز بشه بتونم آهنگای بیکلام خوبی که به تورم میخوره بین همین ترنس مرنس و هاوس ها بهت بدم دیگه
البته کارای با سبک chilllout ، ambient یا Post Rock هم حتی میتونم معرفی کنم ولی چون خودم کمتر اهل اینا هستم دیگه گوش نکرده همینجوری مجبورم بت بدم
ترکا و آلبومایی که دیگران پیشنهاد میدن و ازشون تعریف کردن
(sm80)
پس بیا بی کلام شبکه سه برای یورو 2016 رو پیدا کن
(sm51)
لینک بده لطفا چون شبکه 3 ندارم ((:نقل قول:
مجری میگه تو نت نیست نگردید(sm25)
بچه ها بیا 2 ی تیکه از ترانه وارث را با صدای یکی از طرفدارای شادمهر و یه عکس از شادمهر ک مربوط به وارث بود را گذاشت ولی سریع پاکش کرد
(sm70)نقل قول:
بیاتو هم زده جاده خاکی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا این کار رو گوش کن خیلی قشنگه
ملودیش واقعن حرف نداره
خوشت نیومد شیفت دیلت میکنی میره دیگه فوقش (sm108)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm155)
کجا در میری(sm70)
وایسا اون آهنگو پیدا کن(sm39)
میگی رو نت نیست که (sm147)
با اجازه برم فربد جان بتونم چند ساعت دیگه باز میام، تو اونی که گزاشتمُ فعلا بگیر گوش بده (sm174)