سوار ترن هوایی شده بودم بعد یه زنه افتاده بود کنارم ...
حالا داشته باشین از ترس هول کرده بود ٬ چی میگفت!
- یا حسین مجید
- یا قرآن مظلوم
- یا امام ابوالفضل
- یا پونزده معصوم
ینی به زور خودمو کنترل کرده بودم از خنده پرت نشم پایین !
نمایش نسخه قابل چاپ
سوار ترن هوایی شده بودم بعد یه زنه افتاده بود کنارم ...
حالا داشته باشین از ترس هول کرده بود ٬ چی میگفت!
- یا حسین مجید
- یا قرآن مظلوم
- یا امام ابوالفضل
- یا پونزده معصوم
ینی به زور خودمو کنترل کرده بودم از خنده پرت نشم پایین !
ﯾﮑﯽ ﻫﺴﺖ ، ﺗﻮﻗﻠﺒــــــــــــــﻢ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﯾﮑﯽ ﺍﻡ ﻫﺴﺖ ﺗﻮﻓﮑﺮﻡ ...
یکی ﺩﯾﮕﻪ ﺍﻡ ﻫﺴﺖ ﺗﻮ ﻣﺤﻠﻤﻮﻧﻪ !
ﭼﻨﺪ ﻧﻔﺮﻡ ﺗﻮﻓﺎﻣﯿﻠﻦ ...
ﺍﺻﻦ ﻳﻪ ﻭﺿﻌﻲ ﺷﺪﻩ ...
دانشگاه که دیگه , اووووف
عرفان (خواننده ی رپ) میخوام از موسیقی خداحافظی کنم
نظرم مردم غیور و همیشه در صحنه
.
.
.
.
.
.
.
به ک-ی-ر-م !!!
به ت-خ-م-م !!!
مگه کی هستی حالا ...
رپ دیگه چیه ؟
چندتا آهنگ خوندی ؟
ک-س-ک-ش مادر ج-ن-د-ه
نه تورو خدا نرو دلم طاقت این همه غصه رو نداره اول پاشایی حالا هم تو
حالا کجا قراره بدی ؟
ﻫﯿﭻ ﻟﺬﺗﯽ ﺑﺎﻻﺗﺮ ﺍﺯ... ...............ﺩﻧﺒﺎﻝ ﻟﺬﺕ ﻣﯿﮕﺮﺩﯼ ﺁﺭﻩ؟؟ﺻﺐ ﮐﻦ ﺍﻻﻥﺑﻬﺖ ﻧﺸﻮﻥ ﻣﯿﺪﻡ |: ﻋﻤﻮ ﻣﮑﺎﺭﻣﻤﻤﻤﻢ ﻋﻤﻮ ﻣﮑﺎﺭﻣﻤﻤﻤﻤ اﯾﻦ ﺍﺯ ﺧﺪﺍ ﺑﻲﺧﺒﺮﺍ ﻣﯿﺨﻮﺍﻥ ﺍﺯ ﯾﻪ ﭼﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺒﺮﻥ !
کلید هایم...... (sm74) ... به اعماق حفره دستشویی سقوط بنمودن....(sm11)... کلید خونه..... و کلید خیلی جاهای مهمی دیگر (sm60)/ آخه شما بفرمائید بد شانسی چقدر آخه ... از در و دیورا داره می باره (sm54)(sm1)
اینکه خودن نیفتادی جای شکر داره (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دخدره پست گذاشته....
دستم بوی گل میداد. همه مرا به چیدن گل محکوم کردند ولی هیچکس فکر نکرد شاید گلی کاشته باشم...!!!
بعد پسره زیرش کامنت زده : دهنم بوی ک/س میداد. همه مرا به ک/س لیسی محکوم کردند
ولی هیچکس فکر نکرد شاید ک/س گفته ام تا جمعی را شادمان کنم!
یه ﺭﻭﺯ ﺩﺯﺩﺍﻥ ﺩﺭﯾﺎﯾﯽ ﺑﻪ ﮐﺸﺘﯽ ﺣﻤﻠﻪ ﮐﺮﺩﻧﺪ ﻧﺎﺧﺪﺍ ﮔﻔﺖ :
ﺍﻭﻥ ﭘﯿﺮﺍﻫﻦ ﻗﺮﻣﺰ ﻣﻨﻮ ﺑﯿﺎﺭﯾﺪ، ﭘﯿﺮﺍﻫﻦ ﺭﻭ ﭘﻮﺷﯿﺪ ﻭ ﺩﺭ ﮐﻨﺎﺭ ﻣﻠﻮﺍﻧﺎﻧﺶ ﻣﺮﺩﺍﻧﻪ ﺟﻨﮕﯿﺪ ﻭ ﺩﺯﺩﺍﻥ ﺭﺍ ﻓﺮﺍﺭﯼ ﺩﺍﺩ
ﺍﺯ ﺍﻭ ﻓﻠﺴﻔﻪ ﭘﯿﺮﺍﻫﻦ ﻗﺮﻣﺰ ﺭﺍ ﭘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ ﮔﻔﺖ: ﺑﺮﺍﯼ ﺍﯾﻦ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺍﮔﺮ ﻣﻦ ﺯﺧﻤﯽ ﺷﺪﻡ ﻭ ﺧﻮﻧﺮﯾﺰﯼ ﮐﺮﺩﻡ، ﺷﻤﺎ ﻧﻔﻬﻤﯿﺪ ... ﻭ ﺭﻭﺣﯿﻪ ﺗﺎﻥ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﻧﺪﻫﯿﺪ
ﭼﻨﺪ ﺑﺎﺭ ﺩﯾﮕﺮ ﻫﻢ ﻫﻤﯿﻦ ﺍﺗﻔﺎﻕ ﺍﻓﺘﺎﺩ ﻭ ﻫﺮ ﺑﺎﺭ ﺩﺯﺩﺍﻥ ﺩﺭ ﻣﺼﺎﻑ ﺑﺎ ﮐﺎﭘﯿﺘﺎﻥ ﭘﯿﺮﺍﻫﻦ ﻗﺮﻣﺰ ﺷﮑﺴﺖ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﺩﻧﺪ
ﯾﮏ ﺭﻭﺯ ﺩﯾﺪﻩ ﺑﺎﻥ ﮔﻔﺖ : ۱۰ ﺗﺎ ﮐﺸﺘﯽ ﺩﺯﺩﺍﻥ ﻫﻤﺰﻣﺎﻥ ﺑﻪ ﻣﺎ ﺣﻤﻠﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻭﺣﺸﺖ ﮐﺮﺩﻧﺪ ﯾﮑﯽ ﺩﻭﯾﺪ ﺗﺎ ﭘﯿﺮﺍﻫﻦ ﻗﺮﻣﺰ ﮐﺎﭘﯿﺘﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﯿﺎﻭﺭﺩ
ﮐﺎﭘﯿﺘﺎﻥ ﮔﻔﺖ : ﭘﯿﺮﺍﻫﻦ ﻗﺮﻣﺰ ﻻﺯﻡ ﻧﯿﺴﺖ، ﺍﻭﻥ ﺷﻠﻮﺍﺭ ﻗﻬﻮﻩ ﺍﯼ ﻣﻨﻮ ﺑﯿﺎﺭﯾﺪ
این طور که شانس برای من دستش را گذاشته روی زنگ خونه ، ادامه بده خودمه هم خودم هم می افتم@!! (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﻃﺮﻑ ﺭﻭﺗﺨﺘﺨﻮﺍﺏ ﺩﺭﺍﺯﮐﺸﯿﺪﻩ ﺑﻮﺩﮐﺘﺎﺏ ﻣﯿﺨﻮﻧﺪ،ﺩﺳﺘﺸﻮﮐﺮﺩﺗﻮ ﺷﺮﺕ ﺯﻧﺶ . . . . . .
ﺯﻧﺶ ﮔﻔﺖ: ﺩﻟﺖ ﻣﯿﺨﺎﺩ ﻋﺰﯾﺰﻡ؟ﮔﻔﺖ ﻧﻪ ﻣﯿﺨﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻧﮕﺸﺘﻤﻮﺧﯿﺲ ﮐﻨﻢ ﺑﺰﻧﻢ ﺻﻔﺤﻪ ﺑﻌﺪ
یه بار دوس دخترمو با یه پسره دیدم فورا عینک زدم پیچیدم تو کوچه
گفتم گناه داره آبروشو نبرم منو نبینه خجالت بکشه.
یه چهارراه بالاتر نه تنها یه bmw برام وایساد
بلکه یه دختر خوشگل ازماشین پیاده شد و بهم شماره داد
! کلید اسرار این قسمت :آبروی مومن
ﻃﺮﻑ ﻣﯿﺮﻩ ﻣﯿﻮﻩ ﻓﺮﻭﺷﯽ ﻣﯿﮕﻪ ﺍﻧﺎﺭ ﭼﻨﺪ؟
ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﻣﯿﮕﻪ ﺍﻧﺎﺭ ﻧﮕﻮ ﺳﯿﻨﻪ ﺷﮑﯿﻼ ﺑﮕﻮ,
ﻃﺮﻑ ﻣﯿﮕﻪ ﻫﻠﻮ ﭼﻨﺪﻩ؟ ﻣﯿﮕﻪ ﻫﻠﻮ ﻧﮕﻮ ﻟﺒﻪ ﻟﯿﻼ ﻓﺮﻭﻫﺮ ﺑﮕﻮ,
ﻃﺮﻑ ﺩﺳﺖ ﻣﯿﺬﺍﺭﻩ ﺭﻭ ﮐﯿﻮﯼ ﻫﺎ ﻣﯿﮕﻪ ﺧ/ﺎﯾﻪ ﻫﺎﯼ ﺩﺍﺭﯾﻮﺵ ﭼﻨﺪ؟
این جکه قدیمی نمیشه (sm2)
ﺩﯾﮕﻪ ﻧﻤﯽ ﺯﻧﻢ
.
.
.
.
. .
ﺗﺨﻤﯽ ﺗﺮﯾﻦ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﭘﺴﺮﻫﺎ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺣﻤﻮﻡ!!!!
اول خط سوار تاکسی شدم 1نفر مونده بود تاکسی پر شه
بعد نیم ساعت یه دختره اومد راننده به شوخی گفت:
خانوم ما 1ساعته منتظر شماییم
دختره هول شد گفت ببخشید خواب موندم :|
ینی ما 4 نفر داشتیم صندلیا ماشینو گاز میزدیم از خنده
راننده که فرمونو خورد :|
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین میتونی زمانم ویرایش کن ؛ فقط ایندفعه حواست باشه کلیدارو نندازی پایین(sm70)نقل قول:
کاش میشد، وای اگه میشد چی میشد !! (sm148)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﺑﻪ " ﺗُـﺨـــــﻤَـﻢْ " ﻓﻘــﻂ ﯾــﮏ ﮐﻠﻤﻪ ﻧﯿـﺴـﺖ ...
ﯾﮏ ﺳَﺒْـﮏ ﺯﻧـﺪﮔـﯿــﻪ!!!!!
لعنتی امشبه چقدر سنگینه . . .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
(sm30)(sm30)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه جوانی ز سر ریشخند
گفت به پیری که کمانت به چند
پیر بخندید و بگفت : ای جوان
چرخ تو را نیز دهد رایگان !
سعدی
هرجفتش... این ینی بیـــــــــــــگ لایک فکر بد نکن (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm46) قربون دلت (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب داره زحمت میکشه توی عنوان تاپیکم نوشته ترول چی بگیم بهش بپرونیمش رفیقمونو؟ (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته نباشی (sm134)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باهم دوست باشید (sm25)نقل قول:
(sm127)(sm127)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عشق منه (sm19)(sm201)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاقی ـه یا حامله ـس؟ (sm77)(sm8)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره خیالت راحت (sm70)نقل قول:
مگه ما گفتیم با کلید بری توالت که میای اینجا داد و هوار میکنی؟ (sm142)(sm70)نقل قول:
یه خاطره تعریف کنم از تنهایی دربیای؟ (sm2)نقل قول:
(sm50)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعید میدونم باردار باشه
داره چاق میشه حسابی (sm70)
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردهای خوب مثل الکل هستند دیر بجنبی همه شان می پرند ! ستاد یادآوری فرصت ها به بانوان [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عشق ینی... عکس کارت ملیتُ ببینه و بازم بخوادت(sm54)
گلاب به روت بازم (sm8)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ته ریش از من!! ساپورت از تو!!!!!! دست در دست هم دهیم به مهر!!!!![فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول: