روحم ازرده مرا وسوسه بیهوده نکن...(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
روحم ازرده مرا وسوسه بیهوده نکن...(sm50)
ای خردم شکار تو تیر زدن شعار تو
شست دلم به دست کن جان مرا نشانه کن ... (sm172)
بچه حواستون به خرید از دی جی کالا باشه خیلی حرومزاده تشریف دارن
این یه موردشه
دو تا لینک رو با هم مقایسه کنید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رئیس (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)فدا مدانقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو با این جاده همدستی!!!
منو به دست من بکش...........(sm81)
تاریخ عضویت منو کن 2001
من از بچگی آرزوم بود اینجا عضو بشم
(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزم این سایتای تخمی ریخته تو نت ..
به دیجی کالا فحش نده ..
این سایتی که گفتی رو ببین با یه حرکت دان شد ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این فصل قهرمانید(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از مورتوض بالاتر نداریم در جهان(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرست پامپ ساکرز(sm50)(sm118)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1تومن سرمایه جور کنم
بزنم تو چه کاری.پا نت هاااااا
سایت بزنم البوم بخرم رو اپلودبوی اپ کنم خوبه ایا؟میسرفه؟
(sm120)
حق با شماست ولی من راست میگم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در این غربت خانگی بگووووووووووو هرچی باید بگییییییییییییییییییی(sm50)
من برات هر چی میگفتم همه از دل بود
تو برام هر چی میگفتی همه باطل بود ... (sm118)
من از یه بلاگ زپرتی ماهی 50 تومن در میارم(sm120)
ولش کن اصن چن وقت دیگه خودمو میکشم[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منو با خودت بکش ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط CHACHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا بشین ترک موتورم باهم با سرعت120تا بریم ته دره[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موافقم ...(sm25)
- (sm2)
(sm120)دروغ میگینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)اشترم صفه سایت تو ایسناگرام و تلگرام چقد فولو شدن (sm2)
(sm50)آبی دریا قدغن شوق تماشا قدغن
برای عشق تازه اجازه بی اجازه (sm81)
(sm81)عطر خوش زن قدغن ، تو قدغن من قدغن
(sm30)نقل قول:
هنوز یادش میوفتم میخوام کیونه ممرو گاز بگیرم (sm2)چجور میگفت فولو (sm2)
تو بهترین صحنه شو برهنه شو ، برهنه شو (sm127)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)دیوث عادلم همون دفه اول فهمید چی گفت هی گیر داد دوباره بگه
(sm70)خانم کی باشننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیریستنا مک.پووووورن استار(sm2)
اره هی میگفت اکسپت و چی ؟(sm30)نقل قول:
صدا پشت صحته هم خیلی خوب بود فولو (sm2)(sm2)
(sm2)خطر تنها نیس ماشالله همه اینکارن
عشق منه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط CHACHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کار که عار نیست (sm120)
دشنده ...نقل قول:
اشترم اینو بزن اپلودباز
مردم ازاری کیف میده(sm27)
منم عکس گی میازرم(sm155)
اول اخر فیل میشه دیگه چه کاریه(sm120)
دل من زندون داره تو میدونی(sm50)
اخه بابا پیرت بسوزه عاشقی تو که منو گااییییدی(sm50)
اگه من سریالو هفته بعد تعریف نکردم ..
تا تو باشی لو ندیدی ..