از شهر و از یار مونده....
نمایش نسخه قابل چاپ
از شهر و از یار مونده....
پیکان دلتنگ باباه (sm172)
اهل تهرانم ولی گشتم چند مغازه پیدا نکردم و همین نسخه 4 تومنی رو داشتن . اگر ادرسی از فروشگاهی که این نسخه رو دارن بذارید ممنون میشم یا ادرس اینترنتی فروش انلاین رونقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شهر کتاب فرشته - نرسیده به چهارراه دکتر حسابی - خیابان مقصودبیکنقل قول:
نوشته اصلی توسط Pro [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه مشت بچه جمع شدن شدن ادمین هواداری
زدن همدیگرو دیس کردن چرا کپی میکنید (sm3)
چه کردی با خودت شاه شبیخون خورده ی پرپر(sm50)
من فکر کردم ادمین اتحاد چاوشی تویینقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm172)
یه احمد نامی ادمینه اصلیه . منم چند ماه پیش ادمین کرده . چندتا ادمین دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرحو زدم و رفتم بیرون . الان اومدم دیدم زدن همدیگرو دیس کردن
احمد شمس؟ شاهین نامی هم هست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره کار ضایعیه