کجا میری ؟ بیا تکلیف اون صد دلاری هارو مشخص کن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کجا میری ؟ بیا تکلیف اون صد دلاری هارو مشخص کن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون پست رو برای یکی از دوست دخترای سابقم گذاشتم یه ذره حالش جا بیاد.
البته بنده خدا اون کات نکرد من کردم(sm2)
سر جدت بذار بیخوابیم ما(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یدونه از اونا بده خودم مثل بنز بهت میدم عزیزم (sm2)نقل قول:
یه دونه ای اونا بدم به این دافای اینستاگرام تا صبح خودشون میدن بدم به تو چرانقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدشم من اصلا تو نخ پسر مسر نیستم حالا اگه دختر بودی یه فکری میکردم(sm2)
برو دیگه دوست ندارم (sm27)(sm2)نقل قول:
بای فور اور(sm2)
(sm27)
(sm50)
- (sm81)
(sm2)يه بار گفت عاشق يه دختر خوشگلو سانتي مانتال شده ميخواد تورش کنه دو رو بعد گفتمش چي شد گفت يه دختر ديدم خوشگل عاشقش شدم پدسگ خيلي خشگله گفتم قرار نبودتورش کني گفت اون به درد نميخورد که حالا عاشق اين شدم هفته اي سه بار عاشق ميشد جمعه ها استراحت ميداد به خودش(sm2) جن الان ظاهر میشه (sm155)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)کاورو
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
...(sm50)
هواشناسی خر است
(sm77)یه قابلیت جدید کفش کردم ویندوز 10
دکمه اینترو میزنم سیستم روشن میشه دیگه نمیخواد پاور کیسو بزنی (sm120)
- (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با سر زلف تو مجموع پریشانی خود
کو مجالی که سراسر همه تقریر کنم ... (sm181)
(sm19)اشترم صبحت بخیر
یکشنبه دوباره همیلتون قهرمان سال شد
درخواست ملاقات حضوری خواننده های پاپ از رئیس جمهور
نامه سرگشاده مجموعه خوانندگان پاپ درباره اتفاقات و حاشیههای اخیر
علی حنطه سرمربی استقلال اهواز : مگر لیگ برتر لیگه بچه بازیست که اینگونه عمل میکنید قیافش شبیه اون کچلس
چه ربطی به ویندوز داره.مربوط به بایوسه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میتونی حتی با موس هم روشن کنی
خیلی خوشگله(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
...(sm50)
این یارو کیه اواتارت.
من هی یاده این مرتیکه محمود عباس دیوث میوفتم میبینمش(sm2) با اون چفیش
فرانسیس فورد کاپولانقل قول:
محمود عباس (sm2)
قرارمون کجاست بگو میام اگر چه مشکله ... (صدای تخیلی حامد بهداد (sm25))
صنمی با اخویانه حزب الله مزب الله داره؟(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه هنوز به اون درجه از عرفان نرسیده (sm120)نقل قول:
(sm2)دهنت صاف(sm2)نقل قول:
نه خداوکیلی برید یه مقایسه با مرتیکه عباس بکنید قیافشو(sm2)
(sm2) روح تو سگت
هنوز واکینگ دد رو ندیدم ای بابا ..
تو یه عشق پست مدرنی حسی با ورژن تازه
تو یه تعریف جدیدی از یه مفهموم قراضه ...
ای که تویی همه کَسم
بی تو میگیره نفسم
اگه تورو داشته باشم
به هرچی میخوام میرسم
(sm81)(sm9)
خوب گوشتیه ها،ولی از مدل مو و مدل رفتارش خوشم نمیاد.ظرافت زنانه توشون نیست(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من ازین کرسی شعرای ادبی که میگی بلد نیستم ولی
الهی تب کنم شاید پرستارم تو باشی(sm2)(sm2)
نقل قول:
عشق منه (sm127)نقل قول:
سامر دوست ندارم . جینا هیز رو ترجیح میدم
سلیقت در حده ژیان(sm2)
الياس چرا ارسال و عضويت بقيه درسته ؟ يوزرا پريده ميدونم وحيد معلم ديوس نامرد درسته احمد درسته