دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حیرت از این مردم پست
این طایفه ی زنده کش مرده پرست (sm88)
واسه شما ها(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیمان کلا لینک بذار اینم باز نمیشه واسه مننقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توام باس بیای (sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من پس از سال ها یه برنامه رو گوشیم ریختم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین تلگرام بیا اونجا ببینیمت(sm19)
متاسفانه یا خوشبختانه امتحاناتم تو ماه رمضونه پس نمیام سایت(sm2)نقل قول:
تنهایی بشین همه رو ببین(sm2)
دختره میگه اگه اومدم خونتون همون اول منو نکن
اول بیا یکم ســ.ینه هامو بمال
ازم لب بگیر
یکمی باهام شوخی کن قلقلکم بده
گفتم چرررا ؟؟؟ :|
برگشته میگه اخه من خجالتیم روم نمیشه همون اول بهت بدم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
اصن موهای تنم سیخ شد از این حجب و حیا
حالا هی شما بگین دختر خوب پیدا نمیشه :))))))))))
باور کن ..
آن کس که وعده ی " همیشه ماندن " را می دهد
رفتنی تر است!
- شیمبورسکا
برنامه خوبیِنقل قول:
شماره ـتُ واسم پ.خ کن (sm10)