(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط joker_old [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط joker_old [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Lotfan_Be_Bande_Avale_Angoshte_Sababe_At_Begoo
(sm50)
تا در آستانه پیری رو دیدم گفتم که شاهنشاها تقدیم کرده به من ولی گوش کردم ای بابا اینم ابراهیم رئیسیه که (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچی نمیتونست مثل دکلمه صفا برینه به ماه مهر
دقیقا چر لزومی داشته خدایینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زر مفت نزننقل قول:
اتفاقا قشنگ نشسته رو موسیقی(sm35)نقل قول:
یاد دکلمه ی مححسن تو یه شاخه نیلوفر افتادم
وسط موزیک داشت دکلمه می کرد
خودش ریده بود به تراک خودش