(sm2)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بایدم نشناسی معروف شدی دیگه(sm59)(sm25)
مجید خط خطی(sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بایدم نشناسی معروف شدی دیگه(sm59)(sm25)
مجید خط خطی(sm25)
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه سعادتي واقعا نصيبم ميشه (sm2)
چی میگفت حالا زنگ میزد ؟(sm55)نقل قول:
کارت گرافیک 3 میلیونی برا بازی کردن آرزوست
سجاد هستی؟
ژيلت ميخواست كه نداشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم من واجبين استفاده ميكنم (sm2)
من ؟ آره
(sm59)داری طفره میرینقل قول:
ای ناکس
پس تو هم خر بزرگی هستی و م ا ور اوسکول کردی(sm25)(sm120)
مهدی چقد چرت و پرت میگی
قبلا هم گفتم احتمالا اداره اطلاعات (sm55)نقل قول:
چه طفره اي آقانقل قول:
ديگه دارم راستش رو ميگم (sm2)
(sm25)چه غلطي كنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تخمم نميكنم جواب بدم (sm1)(sm2)
من نه شكل فرصت هاي نو
كه از راه برسن
من نه شكل روزهاي رفته از دستهام
(sm50)
خداروشکر حجازی و قیاسی هم محسنو آنفالو کردن (sm70)
من نيستم شكل قبل ها
من نيستم شكل من باز
من نيستم شكل قبل ها
من نيستم شكل من باز
(sm50)
آلبوم كامنت باند سه چهارتا تراكش واقعا عاليه
98%
بیا که روز بروزد! بیا که شب بشبد!
بیا که عشق و جنون، طرزِ تازه میطلبد
بیا صدام گرفته، دلم گرفته، هوا
گرفته، درد گرفته، نفس گرفته، بیا
بیا، بیا، نود و هشت درصدم بغض است
که نیستی و خیابان قدم قدم بغض است
شبیهِ مرثیهام، هر چه رج زدم بغض است
محرمم، صفرم، رفت و آمدم بغض است
دو روز پیش تو را زُل زدم، نبودی که
و بعد گریه شدم، گریه، در سرودی که
نتی نداشت، صدایی نداشت، اصلاً هیچ
که نیستی و نماندهست ردی از من هیچ
و هیچ، واژه نبود، احتمالِ باران بود
و لحظه فاجعه در مشت زخم میفرمود
و من تبر به تبر ریشه کشف میکردم
دوباره سنگ شده، شیشه کشف میکردم
تو گم شدی! همهی خاطراتِ من شاهد
سطورِ درهمِ مرگ و حیاتِ من شاهد
تو گم شدی، که گمم کردی و گمم کردند
میانِ این همه تقویمهای بیلبخند
سکوت کردی و من نا امید از کلمات
چراغ دست گرفتم، به جست و جوی صدات
(sm29)
با موزیک ویدئویو به رقص آ در 103 تخته میشه (sm2)
دعواشون شده سجاد ؟
جواب بده بهتره ديگه بد بدش اون كه جاي نگراني نداره فوقش يه روز ميري چند تا سوال ازت ميكنن (sm55)نقل قول:
قياسي از اولم اشتباهي بر خورده بود (sm120)
«شاهنومه آخرش چیه؟»
سهراب قالپاق می دزده، رستم سُرنگی شده
با دستِ کی دنیامون به این قشنگی شده؟
غروبا توی میدون حراجِ تهمینههاس
زالِ قصه لبِ جوی بازم خمارِ دواس
کاوه هر روز با قمه باج از مردم میگیره
افراسیاب به جرمِ لوات تو حبس اسیره
فردوسی واسه مردم عریضه مینویسه،
با دستی که میلرزه، با چشمایی که خیسه...
شاهنومه آخرش چیه؟
کی میگه آخرش خوشه؟
وقتی که شب سیاوشو
به جرمِ عشقش میکُشه
ضحاک عوض شده با جراحی پلاستیک
نمیشه اونو شناخت حتا از خیلی نزدیک
حتا وقتی که عکسش رو بیلبورده تو میدون
با یه لبخند شبیهِ ملائکِ آسمون
مغزِ من و تو شامِ مارای شونههاشه
از قصه خط میخوره هر کس بردهش نباشه...
کی میدونه آخرِ این شاهنومه چی میشه،
وقتی سیمرغ از پرواز جا میمونه همیشه؟
شاهنومه آخرش چیه؟
کی میگه آخرش خوشه؟
وقتی که شب سیاوشو
به جرمِ عشقش میکشه...
(sm54)نميدونم والانقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا اگه هفته ديگه زنگ زد جواب ميدم (sm2)
(sm25)نقل قول:
نترس باو (sm120)نقل قول:
اره حتما جواب بده
چي شده ؟ (sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm17)نقل قول:
ببار برايم
اشك هايت همان آب حياتي ست
كه خضر نوشيد و هنوز در به در جاودانگي ست
(sm50)
برزيلم ايتاليا رو برد (sm79)
ايران صدرنشين موند
بزنه و ايران اول شه (sm2)
اونا شنبه یک شنبه به زور کار میکنن بعد هر جمعه ما بین دعای روح بخش ندبه و نماز عبادی سیاسی جمعه بیان بتو زنگ بزنن؟ (sm70)
بذار يكمي بترسونمش بلكم سر به راه شه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
طرف سه چهار تا جایزه گرمی داره (sm120) بعد پسره میگه در کل میکس و مستر آلبوم ریده (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm70)
اونم 2 ساعته
ایران اول شه و برزیل بیاد بالا مرحله بعد میخوره با برزیلو آمریکا یا روسیه
بریلم که آماده شده جـر میده ما رو (sm70)
جلل الخالق
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm70)یره یه سر بزن ببین بمبی چیزی تو گروه نباشه
همه چی آرومه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زندگی که نه
ممر پیرم کرد
علی عبدالمالکی از موسیقی خداحافظی کرد (sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)