رضا صادقی هم امرو تو برنامه زنده از موزن گف ..
نمایش نسخه قابل چاپ
رضا صادقی هم امرو تو برنامه زنده از موزن گف ..
پست رضا کیانیان
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)کوفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره جون ما بیا خود امام رضا اومد تو خواب گفت لاشی میخوای تا کی نیای پیش ما من جوابشو ندادم از کائنات جبرئیل مقدس به او گفت :نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mil AD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا هر وقت که میلاد بیاد
ایوان و آرش و مسیح و صادقی ببینیم شی شیه ..
ویدیو عادل از آهنگ ..
من تو این داستان تیتراژ انتقادی ندارم آهنگ خوب باشه مشکلی ندارم ولی آهنگ آبمو نیاره یه مقداری بی ادب میشم ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm19)
دم سال تحویل این صدا و سیما اشکتونو در میاره
آلبوما یکی از یکی تخمی تر
آهنگ ملکا اومد
داره پلی میشه ..
به به ..
اکبری ناک اوت کرد ..
اون گوساله کی بود از عکس اسکی رف ..
چه خبرشونه امشب همه دارن اهنگ میدن
چه خبرشونه
چه خبرشونه
باقیو نمیشه گوش داد چون موزن بد کرده تو ..
(sm2) تتلو
بذار یه دور همه رو گوش بدم ..
لهراسبی دقیقه یک قط کردم ..
علیرضا قربانی نیست شو به به .. (sm50)
قربانی در آهنگ بعدی هم میشه گوش داد کلا بخواد آبمو بیاره میاره این ..
علیرضا روزگار ثانیه ۳۰ قط شد ..
علیرضا طلیسچی ثانیه دهم که میگه منو درست کنی قط کردم ..
امین حبیبی معمولی بود ..
امین رستمی کو آهنگ های قدیمیش عبدل مالکی هم همینطور ..
و اما تتلو .. :l
این که کسخله ولش کن بابا ..
جان جانانم یا اندی مدد .. (sm118)
بابک جهانبخش بد نبود تکراری در حد خودش ..
ففرر بیبینیم شه کرده ..
شروع شد معلومه تخمیه ..
اینا چرا فکر میکنن این آهنگ رو من میتونم بدم بیرون ..
برنامه دلصدا دیگه چه کوفتیه
حامد هاکان .. (sm50)
هنگامه پلی ..