سیگارو هی سیگارو هی سیگار (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
سیگارو هی سیگارو هی سیگار (sm50)
دوره اشتراکم تموم بشه از شاتل می زنم بیرون...بی پدرا دم ب ساعت سرعتمو پایین میارن...گ ا ی ی دن(sm228) میام های وبت ببینم چطوره ی بسته 1ماهه2گیگ می گیرم با فشفه 50گیگی ..ولی مصرفم بالای 80گیگه..از طرفی فشفه تعدادی بگیرم زیاد بیاد می سوزه....بالای 70تومن باس خرج کنم ماهی..این بدی هم داره
بسته های فشفشه متنوع تر بود خوب بود
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
های وب بسته های قرمزش عالیه - کلا هم 3 تا بسته قرمز داره ...
یکی یک ساله با 12 تا فشفشه 30 گیگ 252 تومن (ضربدر 1.09 مالیات = 275 تومن)
یکی یک ساله با 12 تا فشفشه 50 گیگ 360 تومن (ضربدر 1.09 مالیات = 392 تومن)
و آخری 3 ماهه 99 تومنی با 12 فشفشه 30 گیگ 99 تومن (ضربدر 1.09 مالیات = 108 تومن)
برای امتحان بسته آخری که گفتم بگیر 3 ماهه ...
و هر ماه یه فشفشه 50 گیگ هم بزن سرجمع میشه 80 گیگ ... (سر جمع ماهی 63 با مالیات = 68700 تومن)
ولی اگه تو 3 ماه حال کردی باهاش دفعه بعد بسته دومی رو بگیر یکساله (sm120) اونجوری برات ماهی 55500 در میاد همون 80 گیگ (sm120)
(sm120)البته سخته از شاتل دل کندن
من چون حوصله کندی سرعت در شب ندارم اومدم های وب
وگرنه کل ملت از شاتل راضین (sm120)
(sm190)
سلام سرباز(sm176)
درود بر تو(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm168)
صادق جان چطورى داداش؟ چ خبر... تموم شد؟
- (sm50)
سلام ساسی مانکن(sm70) خوبم داداش تو خوبی؟ هنوز نه، نبووووود 12 روز دیگهههه(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربانت...
خب پس تمومه... (sm50) مبارکا باشه(sm176)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی عزیزم(sm19)
دلم نمیخواد برگردم پاسگاه ولی باید ظهر برم(sm172)
روزاى اخر تخميه(sm25)
ها والا پدر آدم درمیاد(sm178)نقل قول:
من رفتم خدانگهدار تا دیداری دیگر بدرود(sm50)
نون و پنیر و بادوم یه قصه ی ناتموم / نون و پنیر و سبزی تو بیش از این می ارزی(sm10)
(sm74)تحمل کن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درود
بهترین
موزیک ویدیوهای دری
تاجیک - افغان
از یوتوب
بدون تگ
Hello
The Best Of
Dari Music Videos
Tajik - Afghan
From Youtube
Minus Tag
ادمین @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیوند کانال
@dmvtv
- (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جلیل جان ! (sm10)
پروژه ای که از سالِ 1374 از طرف و*ز*ا-ر-تِ*ا-ط*ل*ا-ع*ا-ت* شروع شد .
ترویجِ هنرِ و مخصوصا موسیقی یِ بی مایه و بی خطر در داخل کشور با هزار و یک جاذبه یِ اروتیک و مالی که نتیجه ای جز خلسه و انجماد فکری و ذهنی نه داره .
همین چیزی که هر روز داره تولید میشه به اسمِ زیر زمینی یا رو زمینی در داخل و حالا بخشی از خارج رو هم تحت کنترلِ 100 در 100 دارن .
خودت خوب می دونی و خوب که گفتی ! دمت گرم ! (sm50)
دقیقا همینه که می گی ! (sm50)نقل قول:
این صبحت های آقای امینی رو نه دیده بودم !
واقعا از شخصیت مسعود امینی + اشعارش لذت می برم .
این لینک لیچ شده تا 2 روز اعتبار داره برای دوستانی که می خوان دانلود کنن .
اینم سایتِ لیچِ ویدیو بدونِ چیلترِ از یوتیوب
کاملا باهات موافقم صابر جون... امثال روزبه بمانی و افکاری و صحرایی و یغما و..... ماموریت نابودی موسیقی واقعی ایرانی در لوس انجلس رو ب خوبی انجام دادن و موفق هم بودن و دقیقا از اختلاف بین هنرمندان نهایت استفاده رو کردن...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تعجب منم از خوانندهای تاپ کشورمونه که چطوری بااین جریان هماهنگ شدن...داریوش و ابی و گوگوش و معین و..... بعد امثال ایرج خان جنتی و شهیار و اردلان که حق بزرگ ب گردن همینا و جامعه دارن باید کم کار و بیکار باشن.
جان برار هوا رو حال می کنی؟؟؟(sm128)
اتفاقا چنان کسل و افسرده شدم که نگو
خشکی گرفتم
من بارون میخوام (sm81)
(sm81)(sm81)(sm81)
صسخل نباش(sm50)
از قدیم گفتم هواااا خوووشی دیل خوشی آوره(sm184)
نقل قول:
آره . ساسان جان من که دیگه الان نزدیکه 6 ماهِ که کلا گیج شدم .
نمی فهمم این قضیه اون قدر پیچیده و سازمان یافته شده که من درک نمی کنم
یا بر عکس این قدر ساده و ابلهانه اداره میشه که ما گولِ این ساده گی رو خوردیم .
از یه طرف حرفای شاهین هست و کاراش از همون طرف موسیقی های سال های گذشته از بزرگان .
از طرف مقابل یه سری موسیقی یِ کرسی شر و مصرفی پاپ توی داخل و بخشی از خارج هست که
گاه و گداری هم یه متلکی به سیستمِ حاکم میندازن !
به قولِ جلیل این قدر خوب و بد در هم تنیده شده که تشخیصِ سره از نا سره تقریبا غیر ممکن یا خیلی مشکل شده .
این سیستمِ کثافتِ حاکم همه یِ ما رو به بازی گرفته .
کاشکی یه نفر میومد و یه حرفِ رُک و راست میزد و تمام این گند کاری ها رو بر ملا می کرد .
یه چیزِ دیگه هم در آخر بگم : یه جایی شنیدم که سیستم های دیکتاتوری یه
مسئله ی خاص مثله موسیقی رو به همون شکلی که خود شون می خوان باب می کنن .
در مرحله یِ بعدی این مردم و هنر بندانِ نا گاه هستن که همون
مسئله ی باب میل سیستم رو باز تولید می کنن .
مثالش هم به نظر من توی زمانه ی ما این میشه :
سیستم میاد 10 خواننده ی رپ و پاپ و . . . رو الم می کنه و بزرگ می کنه .
بقیه ی کارا به دستِ آدمای غیر سیستمی انجام میشه .
یعنی آدمایِ معمولی و هنر بندانِ درجه چندم و در بعضی موارد درجه اول
شروع به باز تولیدِ همون سیستمِ تخمی ای می کنن (به قولِ بهرامِ نورایی) که ما قربانیش هستیم .
صبح می برنم کهریزک با شیشه نوشابه سیستم حاکم رو با رسم شکل برام توضیح میدن (sm2)
اره عزیز کاملا باحرفات موافق هستم... شاید چند دهه دیگه اسنادی بیاد بیرون اصلا ببینیم قضیه چیه!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون وقت ممکنه از هرچی خواننده و افرادی که خیلی قبولشون داریم متنفر بشیم(sm50)
منم باهات میام چون یکی قراره ازم ب پلیس فتا شکایت کنه(sm59)نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
و دیگر هیچ . . . (sm50)
پس بزن بریم !!!
تو شیشه نوشابه ی منو جا سازی کن منم از تو رو !
شنیدی اون جا این کار چه جوری انجام می شده !؟
بی شرف ها وایسا بودن بالای سر بچه های مردم با کتک مجبورشون می کردن که شیشه رو توی خودشون فرو کنن .
یه شب داشتم فکر می کردم اگه خودت به خودت فرو کنی دردش کم تره ولی بعد دیدم دقیقا بر عکسه .
چرا این زنده گی یِ مزخرف تموم نمیشه !؟ (sm81)
اره والا باس پناهنده بشیم(sm59)نقل قول:
ب قول بابک جان حرف قشنگی شد می گفت 26-27 سال از عمرمون گذشت و نصف راهو رفتیم و فوقش نصف دیگه رو بگذرونیم و تمام!!!!!!!
میل به یه اب و هوای خاص چه ربطی به صصخلی داره :|
اروپا هم اب و هواش مرطوبه تو باس بری افریقا :|
تی میلا قوررربان(sm70)
افریقا دیگه اونجا همه سیا هستن فاز نمیده(sm128)
یه فرشته یِ هر جایی هم نه داریم سوارِ شِوِرلِتِ سبزش کنیم که اونو هم نه داریم (sm50)