آلبومش بد نی ...
الکی مثلاً دارم گوش میدم (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
آلبومش بد نی ...
الکی مثلاً دارم گوش میدم (sm2)
صاحب تاپیک شماها هستین ما کاره ایی نیستیم که (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منو جانشین انتخاب کرده (sm30)
احسان شعرش طولانیه یا نه فقط اینو بگونقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهش میکنم
(sm128)(sm173)(sm30)
منِ کذاب هیچکاره ام (sm118)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولیعهد شدی پ(sm70)
راستی مسعود کجاست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین زیر قایم شدهنقل قول:
فقط هم تو فکر متراژ ترانه ست
بعد یه ماه رفتم سراغ ایمیل فقط مسعود سی چهل بار تگم کرده بود (sm2)
همش هم در مورد متراژ ترانه میپرسهنقل قول:
اگه متراژ ترانه کوتاه باشه
کونه هممون میزاره
قسم خورده
کارای هیت شادمهر همش ترانش کوتاهه ... اصن کلاً شادمهر با ترانه بلند مشکل داره (sm120)ملودی نشینه روش قیچی میکنه با یه تنظیم مشتی درستش میکنه البته درستش میکرد (sm74)(sm120)نقل قول:
جا داره با پدیدار شدن بعضی آدما....
از ebihamed بخاطر اخبار درستش تشکر کنیم