حرف حساب چیه دیوث تو یه ادم افراطی هستی.میگی یا کسی اهل چیزی نیست یا شدید اهلشه.
اصلا درکی از اعتدال نداری(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
حرف حساب چیه دیوث تو یه ادم افراطی هستی.میگی یا کسی اهل چیزی نیست یا شدید اهلشه.
اصلا درکی از اعتدال نداری(sm2)
حالا باز الکل به مقدار کم و مناسبش حسن داره.سرچ بکنی نوشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این اشغالا فقط ضرره نکش عامو.تازه اون که کشیدم میگم اشغال بود مالبرو پرمیوم بود مث اینکه پاکتی 30-40 تومنه
روزی مردی نزد بزرگی رفت و گفت ای بزرگ چند وقتی هست که درب منزل را باز کرده درب حمام را باز کرده و بارها فرزند خود را در حال مشغول خود ارضایی می بینم چه کنم
بزرگوار در پاسخ به مرد مضطرب فرمود: لاشی در بزن بعد وارد شو
این جوک اصیل بود
هر هر هرررررررررررررررررررررررر رررر نخندیدم(sm2)
جک بی ادبی بگو
خطر باز بگم؟
روزی مردی نزد مرجعی رفت به وی گفت گلی دارم زیبا و خوش قامت نسبت به او لطف فروان دارم و از او فقط بی مهرش به من میرسد چه کنم؟
مرجع گفت ایول یکبار دیگه این متن را بگو الان بفرستم گروه
پخ بچک
این سیگارای دوزای مالبرو عقرب برو این چرت و پرت ها یه قرون نمی ارزه فقط اسم در کردننقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سراغی از صابر بگیر هر سیگاری بگی کشیده آخرش داره دنبال ویژه میگرده دیگه خبر نداره سیگار بهمنش هم بزور دیگه گیر میاد (sm2)
ناموسا رو جک گوییت کار کن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]