تفکرات داعشینقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تفکرات داعشینقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حامد زمانی 120 میلیون گرفته بود برای ناجا خوند(sm3)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو باران بمونم بعیده رستگار بشم(sm2)دیدی که کل ملحدین جهان جمع شدن اینجا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهنگ جدید حامد زمانی به نام من یک خایمال هستم هم اکنون با کیفیت 320(sm2)
تفکرات ضد چشم چرونینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای جانم دوستت دارم..... (sm19) من فقط جاهای مذهبی یا محرما چادر سرم میکنمنقل قول:
(sm59)نقل قول:
مگه بخودت شک دارینقل قول:
اینها همه تفکرات پست انسانیه که عسلام در کودکی بهت رخنه کرده
بزرگترین حماقت در این دنیا اینه که از تفکرات و ایده های عسلام حمایت کنی دین وحشی گری و توحش
همونشم خوبه گلم(sm19)تو قلبت پاکه و اصلم همینه عزیزمنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]