اینقدر منتظر البوم بودم منتظر ظهور نبودم(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اینقدر منتظر البوم بودم منتظر ظهور نبودم(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر کارش درسته (sm127)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام احسان چطوری
آقا این آونگ سایتشو جمع کرده؟!
قبلنا دموها رو میذاشت تو سایتش(sm70)
خوب خبری از دمو هم نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه اصلا دمو مزه اهنگ رو از بین میبره
خیلی با این حرف موافقمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سعید زمانی تو اینستا گفت که بعد از پخش موزیک ویدیوهای آلبوم تصویر تک آهنگهای شادمهر منتشر میشن .. آلبوم رو هم فکر کنم ساعت 8 منتشر بشه ..
من فکر میکنم 9 باشهنقل قول:
دوستان یه ***** شکن خوب لینک بدید برای pc
صد در صد. کاش همینا رو هم پخش نمیکرد...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آدم همه معادلاتش به هم میریزه آهنگ کاملو گوش کنه(sm59)