(sm2) فک کن من ویندوز عوض کنم کیسم میترکه بوووووم رو هواااااااااااانقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2) فک کن من ویندوز عوض کنم کیسم میترکه بوووووم رو هواااااااااااانقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
یاسر قنبرلو خوب است ...محسنم که دوس داره...جوونم هست...آلبوم بعدی رو این زوم می کنیم اضافه شود (sm50)(sm120)
من در نخ تو ، تو در نخ او
سیگار بعدی ... سیگار بعدی ...
(sm50)
(sm172)
سلام به همه(sm176)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا حالا عاشق شدی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین وان آف کجاس خیلی وقته خبری نیست ازش (sm172)
اون یارو اون گوشه چه شنگوله(sm120)
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm209)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو حال اسب زخمی رو نمی فهمی (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم می خواد یه روزی بعد سال ها پرستوی سعادت رو ببینم (sm172)
(sm10)نقل قول:
خوبه 30 تومن دادی زخم خوردی (sm2) یه خورده بیشتر میدادی جر میخوردی احتمالا(sm2)نقل قول:
سینا اینو خیلی دوس داشت (sm74)
هميشه برده ـ خواه ،توـ هميشه مات ـ خواه ، من ـ !
بچين ! دوباره می زنيم ، سفيد تو ـ سياه ، من
ستاره های مهره و مربعات روز و شب
نشسته ام دوباره روبه روی قرص ماه ، من !
پیاده را دو خانه تو و من یکی نه بیشتر
هميشه کل راه ، تو ـ هميشه نصف راه ، من !
تمسخر و تکان «اسب» و اندکی درنگ ، تو
نگاه و دست بر «پياده» باز هم نگاه ، من !
يکی تو و يکی من و يکی تو و يکی نه من
دوباره روسفيد ، تو ـ دوباره روسياه ، من
دوباره شاد لذت نبرد تن به تن تو و
دوباره شرمسار ارتکاب اين گناه ، من
تو برده ای من خوشم که در نبرد زندگی
تو هستی و نمانده ام دمی بدون شاه ، من !
غلامرضا طریقی
ترجیح میدهی چه کسی باشم؟
هر روز پیش چشم برادرها
خود را درون چاه می اندازم (sm1)
گندمای بیابون یه لقمه نون ندادن
چشمه های تو دالون یه چیکه آب ندادن
به هر کی هر چی گفتم به من جواب ندادن
به هر کی هر چی گفتم به من جواب ندادن...
مردای مست کوچه... تو جیباشون کلوچه
تلو تلو می رفتن... از پیچ و تاب کوچه
آی آدمای مرده... ترس دلاتونو برده
پس چرا ساکت هستین... سگ دلاتونو خورده
به هر کی هر چی گفتم به من جواب ندادن
به هر کی هر چی گفتم به من جواب ندادن...
(sm50)
خیال می کردم برای پیشونیم
یه خونه ی کوچیک رو شونه هات داری ...
یوسف اگه برادر داشت کی توی چاه ... (sm74)
روح بزرگ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه
چقد محسن خوبه
چقدر یه آدم میتونه خوب باشه آخه (sm25)
دلنوازان نازنازان در رهند ... (sm50)
پسر مردم پکرم کرده
امسال از هرسال عاشق ترم کرده
(sm50)
(sm120)اینستاگرام و تلگرام میبینمشنقل قول:
مرسی نقل (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگو بیاد اینجا باو (sm50)
طلوع خونین (sm50)
زنی در خواب می گرید (sm50)(sm1)
ترکوندیش آیا ؟ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گلن مرد آیا ...
جوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو وووووووووووووووووووووون بده ب*کنیم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط خانوم منشی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ناجور (sm50)نقل قول:
سینگل میدم
اولین کارم میشه احتمالا
دارک امبینت (sm50)گیتار الکتریک (sm50)
من مَلَک بودم و فردوس برین جایم بود ... (sm50)
خوب است (sm50)نقل قول:
کِی ؟
شایدم بر اینجایم بود (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بستگی به این تنظیم کننده داره کی کیونشو تکون بده (sm120) ملودی آمادستنقل قول:
این اشترم دیوث با یوزر من چیکار کرد؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقایقی بن بودی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]