گور بابای اون اسلامی که این اخوندا ساختننقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
گور بابای اون اسلامی که این اخوندا ساختننقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
.از صبح تا شب تو بیرون نگاه صد تا عوضی رو ادمه بعد میشینن شعار میدن میگن به خودت شک داری(sm3)
تو خوبی ... همه که خوب نیستن ... همه که مثل تو نیستننقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)کجای کاری تازه اینا خوب نشونش میدن مثلا جنایت عسلام در تاریخ این مملکتو کسی به تخمشم نگرفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لاشی با اینه خودت به من نیگا نکن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باس دوست هفته پیش 4تا زد این هفته دوتا
جانم ولفسبورگ(sm127)
برو یره ..یه لحظه چه تیریپ فردینی برداشت (sm70)نقل قول:
مثالات خیلی خوب و روشنفکرانس الی ولی اینجا ایرانه مهد بی فرهنگی مهد بی ناموسی من با این فرهنگ بزرگ نشدم صد دفعهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انتخاب خودم بوده..ربطی به عربا و اسلام و بی اعتماد نفسیم نداره..مغلطه و سفسطه میکنی
میدونی شیما جان وضع مملکت اینهنقل قول: