مشکلم حجم نیست اصلا (sm132) چون سرعتی ندارم که حجم مصرف بشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مشکلم حجم نیست اصلا (sm132) چون سرعتی ندارم که حجم مصرف بشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوثا قشنگ ملت رو گذاشتن تو منگنه (sm3)
نامحدود رو برداشتتن(sm3)
دانلود شبانه رو برداشتن(sm3)
ری ... م تو ..(sm3)
کاملا تاییدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باوو من 1-2 ماهه مشکل دارم باهاشون (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بره من نا محدود مثلا(sm120)24 kbنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی چه کردی (sm2)
از یراحی خیلی بهترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبی 4 گیگ دل میکنم (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا مخابرات تو سایت که برداشتن نمیدون تو طرح شون نامحدود هست یا نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط گوش کن و بخند(sm2)
اینترنت یک مگ داشتم سرعت دانلودم 800
طرح تابستانه گرفتم یک مگ سرعت دان شد 140
زنک زدم میگم این چه سرعتیه
قبلا اینطوری بود
میگه 1 به 8 ه
میگم خو دیوث من محدود گرفتم(sm98)
1 به 8 که مال نامحدوده
میگه همینه(sm3)
دقیقا مثل اون شبی که علیه قلعه نوعی برنامه درست کرد و محاکمش میکردنقل قول:
همیشه بحثا رُ طوری پیش برده که حق به جانب خودش باشه