ینی برم برینم بهش بیام؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ینی برم برینم بهش بیام؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دادا باید نقطه بزاری یا حالا هر چی دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلامت باشی.(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیروز حدودا آفتابی بود رفتم شستم، از شانس بد امروز بارندگی شروع شد.(sm25)
شستین چیه؟ چرا زحمات منو کوچیک میکنی؟(sm70) خودم تنهایی شستم وگرنه 3 ساعت طول نمیکشید. بقیه هم هر کدوم سرشون به کار خودشون بود هیچکی کمکم نکرد.
یادش به خیر دو سال پیش فرشارو میشستن من کمکشون کردم ولی واسه فرش خودم کسی کمکم نکرد.(sm9)
ولی همراه با فرش شستن آلبوم همایون شجریان رو گذاشته بودم. فضا خیلی عرفانی بود.(sm2)
(sm19)نقل قول:
نمیخواد تو خطرناکی.(sm2) ممکنه شبیه این فیلمای هنری ای شه که اول با ماساژ شروع میشه بعد با چیزای دیگه تموم میشه.(sm70)
تو اصن پوریا جون خانواده هم هستی (sm70)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من جای تو بودم تو حیاط طوری که خانواده بشنون بلند میگفتم ، همایون تو رو خدا ول کن خودم تنهایی میشورمش (sm2)
دو سال پیش هم باید فقط فرش خودتو میدادی قالیشویی تا حالشون گرفته شه (sm70)
البته ناگفته نماند منم امسال خیلی کمک کردما ، یه روز حتی داشتم میومدم مخازه ، مادر گفت صابر بیا این پنجره رو در بیار واسا پاکش کنم بعد جاش بزن ، یه نگاهی عاقل اندر سفیه انداختم به ساعت گفتم عیب نداره ، باشه الان در میارم پنجره رو ...(sm70)
متاسفانه ثابت شد که نه! (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)(sm134)نقل قول:
برو راحت باش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
خسته نباشی. کل کار امسالت این بود یه پنجره رو درآری بعدش خودتم پاکش نکنی بزاری سر جاش.(sm2)
گارد امتیازی ( پُست 1 ) پاس میده دیگه (sm120)نقل قول:
اشکال نداره بچه قوی میشه و ضد زلزله (sm2)