طایر گلشن قدسم چه دهم شرح فراق ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
طایر گلشن قدسم چه دهم شرح فراق ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آسمون غرقَ به خونه دل من
آسمون دشت جنونه دل من
تکو تنها توی دنیای بزرگ
آسمون بی هم زبونه دل من
(sm50)
شوق پرواز سروپای مرا میکشدددد
تنظیم کننده ی گمنام ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم دیوث کارو خراب کرد میخواستم یه بنر برای انجمن براش بزنم اسمی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیزنم دیگه(sm2)
باو من شوخی کردم اوج نگیر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
...(sm120)نقل قول:
بیا یه بنر از دوستانمون تو کمپانی خوب و عنقلابی برزرس بزن واسه خودمون تو اوقات فراغت نگاش کنیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه واسه امضا بشه زد یه حرکتی میزنمنقل قول:
اوکی رو از اخوی اشترم بگیر(sm2)
صورتشون که معلومه باشه بقیه جاهارو هم یا سیاه کن یا شطرنجینقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو میزنی امضات؟نقل قول:
من واسه دسکتاب میخوام امضا کلاس کار رو میاره پاییننقل قول:
بابا والپیپر که پره دانلود کن
میخواستم واسه امضا یه چی درست کنم بعدا
اکانت جفتمون رو از ریشه میزنه (sm120)نقل قول:
خنده اش خونی ست اشک آمیز... (sm50)
ای تف(sm2)نقل قول:
تمام آرزوی من نقش بر آبه
هر روز سرنوشت من رنج و عذابه
(sm50)
دنیس کوسپرت، رپر اهل برلین به شهدا احترام میذاشت،
بعد دلش شهادت خواست، به داعش پیوست و منفجر شد.
از وقتی دیه شده 192 میلیون
.
.
.
وقتی از خونه میرم بیرون ، دیگه کسی بهم نمیگه مواظب خودت باش
فک کنم خانواده پول لازمن (sm120)
بنده خدا چه اسم با مسمایی دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بارون و دیگر هیچ ... (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ک....ر تو سر در صدا و سیمای تخیلی . زدن ساعت 11:30 بازی منچستر پخش زنده است
الان یه لومپن و چندتا عقب افتاده دارن نشون میدن
زمین و آسمان با ما به کین است... (sm50)
مرحوم باور های قوی هم داشت.نقل قول:
(sm54)
اشپیگل: سیاستمداران آلمان به دنبال تصویب قانونی هستند تا حجاب را در مشاغل دولتی ممنوع کنند
چون نوعی تبلیغ دین است.
در هر خيابان گريه كردم شايد ببينت شوهرت اشك هايم را (sm50)
حسام الدین سراج - شهر آشنایی ... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکست نیومد
بفرماییدنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
قشنگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاورای البوم سینگل شهاب تیام اگه زحمتشو بکشی(sm10)
تو زیب نذاشتی
(sm98)
یک روز،
بلکه پنجاه سالِ دیگر
موهای نوهات را نوازش میکنی
در ایوانِ پاییز
و به شعرهای شاعری میاندیشی
که در جوانیات
عاشقِ تو بود.
شاعری که اگر زنده بود
هنوز هم میتوانست
موهای سپیدت را
به نخستین برفِ زمستان تشبیه کند
و در چینِ دور چشمانت
حروفِ مقدسِ نقر شده بر کتیبههای کهن را بیابد...
یک روز
بلکه پنجاه سالِ دیگر
ترانهی من را از رادیو خواهی شنید
در برنامهی مروری بر ترانههای کهن شاید
و بار دیگر به یادخواهی آورد
سطرهایی را
که به صلهی یک لبخند تو نوشته شدند.
تو مرا به یاد خواهی آورد بدون شک
و این شعر در آن روز
تازهترین شعرم برای تو خواهد بود ...
یغما گلرویی
کی بلده از درخت بالا بره؟
تانزانیا
(sm188)
(sm120)
- (sm2)