سر من درد می کند به جنون ...
نمایش نسخه قابل چاپ
سر من درد می کند به جنون ...
امشبم گذشت و کسی مارو نکشت...
(sm27)
خدا نکنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
برو گمشو ایکبیری (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه عشقم بفهمه خون به پا می کنه (sm81)
- (sm50)
(sm50)
(sm172)
مفت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسمبل مادیران
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چه یوزریه اول فک کردم چیچک گذاشتی زشته خب
(sm2)
(sm19)برای اشترم
(sm19) چقد اینجوری خوشگلترن (sm3)عسلام
TWF
GOTHAM
ARROW
FLASH
هیچکدومو ندیدم .. (sm74)
- (sm50)
نمیدونم درک میکنی یانه؟
توشهرما 60درصد پسربازن(sm2)
هرپسری برا خودش یه چَچَک داره.همون دوست پسر(sm120)
حالا اگه چیچک بود کجاش زشت بود.تُرشک مگه بده؟(sm176)
(sm120)اشترم وخت کردی اینو دریاب ارشیو تکمیل باشه
(sm120)دیشب 20:30 سوتی داد گفت محسن بیشترین درامدو داره در صورتیکه اون نقل قولی که کرد برای البوم بود نه درامد کلی
طفلی محسن درآمدش کجا بود (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm120)
سجاد هیچکدوم از سایه ها مال پایگان نیست ؟
پایگان کجا بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم شاید بخوان قافلگیرمون کنننقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا تو خوبی
من بد
من اونم که دنیا رو نمیفهمه
مسافر مقصد نو جادت رو بردار و برو
هر کی به سمت خودش ، نه دیگه من نه دیگه تو ... (sm81)
می خواهمت چنانکه شب خسته خواب را
می جویمت چنانکه لب تشنه آب را
محو توام چنانکه ستاره به چشم صبح
با شبنم سپیده دمان آفتاب را
بی تابم آنچنانکه درختان برای باد
یا کودکان خفته به گهواره تاب را
بایسته ای چنانکه تپیدن برای دل
یا آنچنانکه بال پریدن عقاب را
حتی اگر نباشی ، می آفرینمت
چونانکه التهاب بیابان سراب را
ای خواهشی که خواستنی تر ز پاسخی
چون تو پرسشی چه نیازی جواب را ...
یه سایت واسه سرج و دانلود mp3 خارجی بدین بی زحمت (sm10)
هوا بارونیه حال من خود پریشونیه ... (sm81)
(sm169)
خاک بر فرقش نشیند آنکه یار از من گرفت
(sm169)
من با تو یکدلم تو خسته از منی
با من که عاشقم حرفی نمیزنی ... (sm50)
نخورده مستیم(sm2)
(sm120)عملیات سوسک کشی انجام شد شبم قبل خواب یه خشم شب میرم بینیم فرجی میشه
مگه تو ایران این چیزا تولید نمیشه هم خمیر هم پودری که داد خارجین (sm70)
هنرمند پیشکسوت و معروف هم کشف حجاب کرد! +عکس
(sm70)پیدا کردی به منم بگونقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لامصب این اخریه که میذاشتم تاپیک اهنگارو خیلی خوب بود اما هم قیژتر شد هم ارشیوش داره پاک میشه بخاطر قوانین (sm1)
بسی رنج بردیم در این سال سی
که رنج برده باشیم فقـــط مرررسی
(sm172)
چند جایی پرسیدم ببینم نتیجه چیه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هم خیلی خوب بود مدت ها کارمو راه مینداخت (sm178)
بعد از انهدام کامل همه کابینتا باید ریخته شه بیرون تمیز شه مجددا چیده شه چون تخم گذاشته بشن بعد یه مدت دوباره سرو کلشون پیدا میشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]