(sm70) یکی رو ریموو کنی تو فیس میفهمه ؟ یارو همی دیروز اکسپت کردم ثانیه ای پست میذاره (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70) یکی رو ریموو کنی تو فیس میفهمه ؟ یارو همی دیروز اکسپت کردم ثانیه ای پست میذاره (sm2)
(sm178) لپ تاپ مایکروسافت
شاسکولا چقد دیر دس بکار شدن
نه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انفرند کن متوحه نمیشه
انفالو هم نمیشه بکنی پستاش نیاد ؟؟
(sm120)بررسی میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)ممر فرنداش داره به 2 هزار نزدیک میشه
بهروز پایگان ... (sm81)
(sm120)
میلاد عدل ... (sm81)
کارن همایون فر ... (sm81)
آرش زمانیان ... (sm81)
محمد خرمی نژاد ... (sm81)
بهرام پیشور ماباهمیم ولوم 100
وووواووووووووو(sm118)
پویا نیکپور ... (sm81)
شهروز بردوده ... (sm81)
فرزین قره گزلو ... (sm81)
ترکی 42 ساله متولد بشرویه در خراسان جنوبی است.
شورای اسلامی شهر بشرویه در اردیبهشت ۱۳۸۹ او را به عنوان شهروند نمونه این شهر انتخاب کرد.
همشهری ما رو بگا ندی تو دربی(sm120)
ای بابا چرا نمیگذره(sm70)
فک میکنم ساعت8 الان همه جا تاریکه(sm74)
چشمام خستهس(sm135)
(sm169)(sm169)
به امام حسین بالامم میدونم پایینمم میدونم
غصه ورم داشته
غصه ی من که این تو نیست
همش شده التماس
گوووووووور پدرررررررررررر نعشگیعه بعد التمااااااااااس
(sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوس دارم بیای بگی در گوشم
(sm50)
- (sm2)
مث اینکه خارش افتاده باز(sm120)
the gift رو کی دیده؟
اخر بچه خودش بود یا نه ؟؟
چقد نخود زیاد شده (sm30)
شاید با رویاهای ما روشن شه هوا ... (sm50)
انگار داره بارون میزنه حس آروم شدنه
تعبیر رسیدن به هوات خود رویای منه ... (sm74)
کامبیز حسینی امروز . . . (sm50)(sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو ساعت فیلم ولی دریغ از اینکه تام کروز یه لب از اون زنه بگیره (sm142)
تا حالا عاشق شدی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو دیوث اعصاب ندارم میام خشک خشک ... (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه ، انگار امروز شدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به قول سریال دکتر هاوس 1 میلیون دختر دیگه توی این شهر هست , این نشد یکی دیگه . مگه نه ؟ (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبولت نمیکنند (sm59)نقل قول:
من پسر خالم نه پول داشت نه کار داشت نه قیافه داشت یعنی حیف گلوله بود خرجش کنی بعد از 10 بار خواستگاری رفتن بلخره بهش زن دادن (sm2)نقل قول:
تو دنیایی که من توشم خرسا به موشا میبازن ...نقل قول:
نه بابا ؟؟؟ (sm209)نقل قول:
آره عزیزم (sm132)نقل قول:
حالا چه گوهری بخوریم ؟؟؟ (sm25)نقل قول:
خودتو از فکر و ذهن و هر چیزی که تو مغزت هست خالی کننقل قول:
بشین یه فیلم نگاه کن ترجیحا از شاهکارهای نولان و تارنتینو نباشه
(اینا تو لحظه جواب میده)
ولی در کل نگران باش حل نمیشه ...