فقط یکم عقب افتادست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فقط یکم عقب افتادست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعتماد به نفست رو سینجول داشت الان شده بود انریکه (sm2)
اخرش رو عین یه توپ دارم قلقیه خوندی چرا ؟(sm2)
ما که خیلی وقته از لیگ ایران کشیدیم بیرون (sm59)نقل قول:
میدونی عالی بود ولی داری انکار میکنی(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
اخرشو عین بچه دبستانیا که بهش میگن شعر بگو عمو جون میخونه (sm2)(sm2)
مهمات ؟! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد دمت گرم پخش زمینمون کردی (sm2)
دوتتتااااااا عالی بود (sm2)
میلاد امروز که 10 آذر شد پارس گفت اونا که قبلا تمدید کردن شامل این قانون نمیشن ینی علنا دیوث بازی در آوردن هر چن که دمشون گرم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشاله کار های بعدی (sm176)خوب بود ؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آری (sm120) هر لحظه ممکنه منفجر بشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیر دروازه یادت نره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به جان خودم برادر زاده سه ساله من بسیار بسیار بهتر از تو شعر میخونه
دوت تا (sm30)
پسر خوبی بود ، خدا رحمتت کنه ! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)دختره مرد
مکالمه ی این یارو با خاتمی تو نت هست؟(sm120)
فعلا یه کاری نکنید حاشیه تو موسیقیم زیاد شه(sm10)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی دروازه (sm30)
(sm54)ندیدینقل قول:
برام مهم نیسنقل قول:
برام مهم که دیگه صدای قلبم چی میگه(sm171)
اصلا آهنگ بعدی هم کلنجار (sm2)
محسن بدونه کیا مخاطباشن میزنه ژاکت هم نمیده بیرون دیگه (sm2)
(شوخی و کاملا طنزه هست عکاسان گرامی )
الکی میگه ! همش عین حقیقت بود ، عکس بگیرید و بازنشر کنید (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عیب های لحن محسن رو تو اهنگ کامل برطرف کردم دیگه(sm176)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعتماد بنفس میلاد رو مونا برزویی داشت الان با داریوش کار میکرد (sm2)
مکالمه ی این یارو با خاتمی تو نت هست؟(sm120)
ما داری تله میندازید تا من راهمو ادامه ندم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا منو بن کردی این یکی میلاد خونده (sm2)
اون سری همین دیوث پاپوش برامون درست کرد (sm2)نقل قول:
(sm2)(sm2)نقل قول:
ذهنیتت عین ممره اونم همین فکرو میکنه به قران (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
خداوکیل امیر اگه این اهنگو من خونده بودم زیر 1 ماه بن میکردی در حق محسن جفا کرده بودی (sm2)
دمت(sm19)نقل قول:
با اینکه میخواستم هیچ مدیر برنامه نداشته باشم ولی تورو به این سمت انتخاب میکنم(sm176)نقل قول:
(sm2)
پس شانس من تخمی بوده حسین (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان باید برم پس تخلیه کنم چون 6 ماهم 21 تموم میشه (sm74)
به نظرم اگه مستقیم با مخاطبینت در ارتباط باشی بهتره (sm2)نقل قول:
دمت گرم (sm2)نقل قول:
(sm77)(sm2)