"عشق" یعنی
تا خودکار میاد دستت
اسمش رو گوشه جزوه هات مینویسی
نمایش نسخه قابل چاپ
"عشق" یعنی
تا خودکار میاد دستت
اسمش رو گوشه جزوه هات مینویسی
حس خوب ینی ❤
شب باشه و یهویی از خواب بیدار شی ببینی تا عشقت از سر کار بیاد ❤خواب موندی
پاشی یه سری بکشی به بیرون ❤اتاق ببینی عشقت رو مبل داره فیلم میبینه تا تورو
بیدار نکنه بری یهویی بپری بغلشو محکممم بغلش❤ کنی بگه خانومم دلم برات تنگ شده
بود بعد مثل دیوونه ها بوست کنه و سرتو❤ بزاره رو سینشو دستاشو محکم دورت حلقه کنه
بعد همونجا خوابتون ببره❤
این چیزای کوچیک واسه بعضیا یه دنیاس...❤.
هه....❤.
عاشق این دیوونه بازیاتم عین خودم هرچی میشنوی یاد یه اهنگ میوفتی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشه مگه شرایط؟ چیزی تغییر کرده اینجا؟ (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مطبخ که گارسون نمیخواد پیک میخواد بیا عوض وانت موتور بگیریم (sm2)
من فقط عقده تو دلم مونده بغلت کنم(sm50)(sm2) بت ابراز محبت کنم بت شاخه گل بدم ...... (sm174)نقل قول:
چقدر فکرت منحرفه تو ..... حداقل بزار بیام از دور نگات کنم (sm81)
پارتی کلفــــــــــــت (sm2)نقل قول:
(sm35)
آررررررررررره... تو که شماره ـتم نمیدی هماهنگ کنیم بیام شرکت یه سر کوچولو بزنم بهت (sm2)
منم عاشق توام (sm19) البته نه ین عشقایی که هادی و میلاد دارن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77) تغییر نکرده ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسی موتوری (sm2)
ما اگه نخوایم بهمون لطف کنی به چه زبونی بگیم؟ (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید جان دیروز گفتی عکس نزار امروز میگی پست نذار فردا میگی اخراج شو از انجمن و .... من چیکار کنم دارم فعالیت ادبیات و عشق و عاشقی میکنم شما ناراحتی برو جایی دیگهنقل قول:
معلومه کلفته ها کلـــــــــــــــفت (sm2)نقل قول:
من که گفتم میتینگ بزاریم و گفتی نه (sm120) من فقط یه بار همچین پیشنهادی میدم راه نداره دیگه(sm2)