(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم تلگرام ***** شده ؟
در حال حاضر 152 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (96 کاربران و 56 مهمان ها)
به نظرم ایستگاه شدیم (sm25)(sm98)
بریم یه فیلم ببینیم بیاییم اومده البوم(sm74)
ارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ^Amin^ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی مثل اینکه تلگرام X کار میکنه
Telegram X نصب کن از app store بگیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط ^Amin^ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیخواد معمولیش تازه درست شد
همون اصلیشم درست شد تازهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Last Album (sm74)
سر آلبوم آینه رفتم اینستاگرامش دیدم درباره موزیک باران اراجیف نوشته به باد انتقاد گرفتمش، فرداش دیدم آدرسشو تغییر داده و دیگه نتونستم پیداش کنم.(sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه اینستاگرام آینه را داری ممنون میشم اینجا بزاری....باهاش کار دارم(sm142)