من فکر میکردم میتینگ یعنی دیدار در حمام عمومی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من فکر میکردم میتینگ یعنی دیدار در حمام عمومی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوید من از شما و دوستان معذرت میخوام(sm10)نقل قول:
همچین خطرناکم نیستی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه خواست دست روت بلند کنه یهو جیغ بکش بگو به این بچه ی توی شکمم رحم کن (sm2) مطمئن باش انقدر میخنده اصلا یادش میره موضوع چی بوده (sm2)
آهان رضا موتوری رو درنیافتم... کدوم فیلم بود برد توی قایق چراغ گوگوش روشن کرد؟ (sm2) ممل آمریکایی بود؟ (sm2)نقل قول:
نـــــــــــــــــــــــه (sm120) یه بار حسین رفت درست کنه بیچاره شد (sm120) نمیخوام این تغییرو(sm120)
تو رفتی 10 سال پیش ، من رفتم 40 سال پیش (sm120) رضا موتوری اسی موتوری(sm2)
یه تاپیک اخبار شبکه های ایرانی هست؟ اونجا بگو شاید بچه هاش بلد باشننقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرام ! (sm2)(sm2)نقل قول:
نوید اسی اونجام هوا ابریه ؟
(sm2)نقل قول:
فاییده نداره کتکم میزنه (sm2)
تو هم که همش همینو میگی (sm2) همش در فکر اون فیلمی که چراغ گوگش روشن شد (sm2) فیلم رضا موتوری رو ندیدی ؟ (sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورم اینه که دیدار همگانی رو گفتم اخر و عاقبت نداره (sm2)
منم از شما معذرت میخوام... درک کن آدم عصبی میشه (sm25)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه فقط کیونم خیس شده از گرما(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 117 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]