در حال حاضر 156 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (98 کاربران و 58 مهمان ها)(sm54)
نمایش نسخه قابل چاپ
در حال حاضر 156 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (98 کاربران و 58 مهمان ها)(sm54)
اره عوض کرده فکر کنم یا هکش کردننقل قول:
نوشته اصلی توسط bijanariya [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون موزیک باران اونو معروف کرده بود اومده دری وری میگه
کی اخه البومه اونو گوش میده
والا من همچین چیزی صبح به ذهنم رسید...شادی میخواد آلبوم را راس ساعت 23:59به وقت ایران پخش کنه(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm93)(sm1)
الان هر کس اهنگ بده قطعا شنیده نمیشه به جز چند نفر
میدونم حسین جان...رفتم زیر پستی که درباره موزیک باران اراجیف نوشته بود واسش پیام فرستادم و چندتاهم به دایرکتش پیام دادم. فرداش رفتم چک کنم ببینم چی جواب داده دیدم کلا دیگه از صحنه روزگار محو شده(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیج جدیدشو پیدا کردی به منم بده کارش دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط bijanariya [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم بین 8 تا 9 پخش بشه دیگهنقل قول:
(sm74)
گرامی همدلان موزیک بارانی لطفا آماده باشین...اگه تا یک ساعت دیگه آلبوم نیومد بریم بیرون شعار بدیم(sm128)(الان با امدادهای غیبی هم شده آلبوم را به دست امیر میرسونن(sm51))