من سرعتم پایینه، 320 آپ میکنم.
نمایش نسخه قابل چاپ
من سرعتم پایینه، 320 آپ میکنم.
دوست عزیز به خاطر دوستان تصمیم بر ایمیج سی دی هاست با تشکر.
تا 2 الی 3 روز دیگه هم مشکلی نداره لطفا ایمیج آپ کنید.
سلام دوستان منم میخام مشارکت کنم. البته اگه ممکنه یک آلبوم از بیپ تونز انتخاب کنید خریداری کنم
فکر نمیکنم بتونم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hassan180 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام دوست قدیمی کم پیدایی
دوست عزیز این بار رو از بییپ بی خیال شو چون این سی دی ها رو باید کامل کنیم اگه دسترسی به آلبوم ها نداری می تونی هزینه آلبوم ها رو برای من بفرستی که من به جای شما آپ کنم .
با تشکر
حالا شما مثبت بیاندیش ، بگین میشه اگه منم باشم با این سرعت نتم اینطوری بگم منم میگم نمی شه اما به خاطر تصمیم دوستان گرامی یکم مثبت باشین و تلاش خودتون رو بکنین. با تشکرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Asal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست عزیز می تونید با استفاده از winrar فایل ایمیج رو به چند بخش تقسیم کنید و هر بخش رو جدا آپ کنید، الان هم که دیگه آپلود مجانی شده، فقط یه مقدار بیشتر وقت می بره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Asal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان اگه امکانش هست علاوه بر ایمیج با کیفیت 320 هم قرار دهید تا به انتخاب خودمون دانلود کنیم.تشکر
دوستان ایمیج سی دی ها رو لطف بکنن من خودم mp3 320 شو میذارم.
با برنامه Ultraiso میتوانید با فرمت فشرده Compressed ISO .ISZ ایمیج بگیرید.