[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیشتر ژانر مورد علاقه خودته تا من (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیه اسمش ؟
(sm59)الان پخ میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ضمن این کالیفرنیا چی شد ادامه داره ؟
dang show - fill the blank (sm100)
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دیگه تموم شد (sm74)
برو توو کار shameless ندیدم ولی میگن خوبه (sm120)
(sm88)اکبر تله پاتی من و تو داره به اوج خودش میرسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)اکبر عاشق این تیکه کلامش بودم *** بلبلی ! (sm30)
(sm46)نقل قول:
همه ضعیفه ن که(sm59) ....سریال خطرناکیه مخصوصا این که برا شوتایمه (sm59)
(sm70)میگن سه فصل بیشتر ترجمه نشده
(sm30)نقل قول:
مادرفاکر گفتنش (sm30)
فقط فصل 7 رو دیدی ؟