گفتی داریوش نازنین ابی پلی شد(sm100)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
گفتی داریوش نازنین ابی پلی شد(sm100)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیگار و داریوشو خوب اومدی ا قلیون خوشم نمیاد چاووشیم بعضی از آهنگاش جالبه(sm74)نقل قول:
بی سیگار و قلیون ؟(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با یه لیوان شیرِ قبل از خواب(sm2)(sm100)نقل قول:
من اصالتا مشهدی نیسم ساکنم اینجا اما ا مشهدی جماعت زیاد خوشم نمیاد(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی از غیر مشهدیا که میان اونجا از اونا بدتر میشن(sm100)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _- MiSs Honey -_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خانم سیگاری ه دوستدار داریوش که به فوتبالم علافه داشته باشه رو من تا حالا ندیده بودم (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _- MiSs Honey -_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا ما هر کیو دیدیم عاشق تتلو و ادامس خرسی بود (sm14)
ما که نشدیم .(sm29)نقل قول:
نتیجه:پسره(sm2)(sm100)نقل قول:
مسواک فراموش نشه (sm2)نقل قول: