الی موقع نصب ویندوز مشکل فنی نداشتی؟
نمایش نسخه قابل چاپ
الی موقع نصب ویندوز مشکل فنی نداشتی؟
تنها چیزی که بش مشکوکم موقع نصب دوبار کادر سریال اومد خب نداشتم دیگه زیرش نوشته بود do this later یه همچی چیزینقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تصمیم گرفتم رو همون کالی بمونم بهترین سیستم عامله والا شاید رو پی سی هم زدمش عباس اومد این ده نسخه فاینالش اول خودت نصب کن مشکل نداش بگو حوصله نداره هی نصب کنم(sm2)
نه منظورم اینه پاک کن یه دوش بگیر بعد نصب کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)یعنی چینقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این واضحتر بگم ؟(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)اینجا یه چیزایی نوشته
بیایید همینو نصب کنید بخدا از ویندوز بهتره [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موشکولی نداره الانم الی زیادی حساسیت نشون میده (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من میخوام با این رزرو خوده ویندوز به 10 آپدیت کنم (sm120)