اهنگ کبریتم کار خوب و قشنگیه
بالا و پایین قشنگی داره
نحوه خوندنشم اهنگو بهتر کرده(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
اهنگ کبریتم کار خوب و قشنگیه
بالا و پایین قشنگی داره
نحوه خوندنشم اهنگو بهتر کرده(sm50)
همون ریتمیکاشم اگه بیشتره 2-3 بار تونستی تو ماشین گوش بدی بیا من جایزه بهت بدم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منکه کلا هیچی ازش رو اس دی نمیریزم.
چشام تار میبینه(sm2)
(sm50)چقدر دوست دارم برای یک شب
فراموشی بگیرم برم تو خواب
چشامو ببندم به رو غصه هام
دیگه پا نشم از این تخت خواب
اون اولا که میخواست مثه شادمهر بخونه داشت کارو خراب میکرد ولی از وقتی که مسیره خودشو رفت و مدله خودش خوند خیلی خوب شد.من کلا از زنگه صداش خوشم میاد.سبک خوندنه خودشم داره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.E.H.Я.@.N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا دیگه صحبتای منو تحریف میکنی؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)عزیزم چرا فوش میدی؟حد اقل واسه طرفداراش احترام قائل شو زشته(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داری فکرمو تا جنون میکشی...که مجبور شدم دور بشم از همه
که هر عابری حالمو دید گفت...چقدر غم تو چشمای این ادمه
مسعود جهانی (sm50)(sm132)
به قول فامیل دور من دیگه حرفی ندارم(sm209)نقل قول: