فکر کرده تاپیک زده خونه خریده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فکر کرده تاپیک زده خونه خریده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودش الان شیر فهم شد ؛حالا یه حرف دارم بهتون میزنما همتون به تخمتون گرفتیننقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
خو نه سوی چشامو یه چی دیگه کم میکنه همون خنثی بهتره !نقل قول:
همگی ببینید من نقل و قول چند گانه بلدم بزرگ شدم (sm2)(sm30)
چشم مایی(sm127)نقل قول:
به نصف روز نکشیده 20 تا 30 تا رفت جلو این تاپیک... فکر کرده ملت واسه پستای تخ.می اون میرن تاپیک شادی.. خداییش من که 90% پستاشو رد میکنم بدون خوندن(sm120)
بذار برم خدمت شاید خودشون دادن (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من وقتی بهش میگم در مورد حرفت فکر کن میگه فکر کردم و به حرفم مطمئنم ....نقل قول:
خلاصه که همین دیگه
(sm19)(sm19)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اختیار داری دکتر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پشت سر کسی حرف نزن عزیز مننقل قول:
کندوان که ته جنوبه .... از سر خیابون به سمت تهران راه میافتم میگم دارم میرم جنوبنقل قول: