(sm77) معمولا 5 سال به خاطر تحصیل میدن نمیدونم چطور شیش ساله!نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm77) معمولا 5 سال به خاطر تحصیل میدن نمیدونم چطور شیش ساله!نقل قول:
نوشته اصلی توسط جادوگر [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله...(sm25)نقل قول:
تا فروردین 93 (sm128) همون 5 سال هست الان یعنی دیگه معافم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لطفا درست صحبت کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لطفا در مورد بازار کار رشته مهندسی برق یکی توضیح بده
با تشکر
نمیدونستم ناراحت میشی مهندس(sm74)نقل قول:
نگفتی آخرش راضی هستی رفتی آزاد ولی رشته مورد علاقت(اون 4:30 صبح پا نشدنت واسه سرویس خیلی زشته من حاظر بودم برم (sm70)نقل قول:
من یه دوستی دارم برق میخونه میگفت تو جنوب کار براش هست!!از برق فقط اینو میدونمنقل قول:
بازار شته برق همیشه هست، فقط چیزی که باید حتما باهشا به روز باشی علم روزه و نه جزوه درسی! یعنی بعد از گرفتن مدرک کار عملی است که باید بلد باشی نه انتگرال گیری چند گانه ! دوره هایی که برای رشته برق نیاز داری حتما بگذرون، آشنایی حتی کم با ادوات مورد نیاز(بسته به گرایش) داشته باشی وتا چیزی کم داریم در زمینه برق طراح است، همه مدرک برق را دارن!!!!!! ولی کسی از طراحی وخلاقیت کافی در این زیمنه نداره(محدود) خلاصه کلام بازارش هست نه به شرطی که منتظر باشی بیان دنبالت بلکه با علم و عمل خود کاری کنی که التماست را بکنن و از نوبت بگیرن / سرور همه رشته ها ( با اون محسابات غول و دهن سرویس کنش ، برق! )نقل قول:
این سیم کشی ساختمون پس چیه؟ ( به هیچ عنوان قصد تمسخر و .... ) رو ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]