چندتا دیگه برام آپدیت کرد الان Base System 64 ..
ترافیک نموند برامون ..
چاره ای نیس آپدیت بیسه دیگه ..
نمایش نسخه قابل چاپ
چندتا دیگه برام آپدیت کرد الان Base System 64 ..
ترافیک نموند برامون ..
چاره ای نیس آپدیت بیسه دیگه ..
دمت گرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیر رسیدم استاد توضیح دادن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از صبح تا الان صحرا بودم آب میگرفتم (sm54) کیونم پاره شد، الانم همچین خوابم میاد ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چجوری میشه آی دی ام رو با اج مچ کرد ؟
عباس سلام من وقتی وین 10 نصب کردم بعضی از برنامه های ویندوز مثل ماشین حساب و وضعیت آب و هوا و ... به زبان فارسی بودن یعنی انگار فارسی ساز نصب کرده باشی الان نمیدونم چرا انگلیسی شدن همشون نمیشه دوباره فارسیشون کرد؟
سلام، ریجن سیستم رو بزار رو پرشین از تو settingنقل قول:
نوشته اصلی توسط Darth Vader [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخرین ورژن idm رو نصب کن درست میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pangabi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از سیاست های شرکتها اینه که واسه مدلهای قدیمیشون درایور ارائه ندن تا محصول جدیدشون به فروش بره. مثلا خود من لپ تاپم dell inspiron n5010 هست تو سایت دل میرم مدلو سرچ میکنم میزنه این مدل لپ تاپ برای ویندوز 8 مناسب نیست!!! و در نتیجه درایوری نزاشته واسه دانلود! ولی از درایورایی که خود شرکتهای سازنده قطعات ارائه میدن مشکل حل میشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا همشون یا روی پرشین هستن یا ایران توی تنظیمات زبان و خیلی جای دیگه گشتم چیزی نبود الان مال تو فارسیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]