مراسم تجلیل از بهروز وثوقی تکمیل شد
قسمت چهارم و پنجم قرار گرفت
نمایش نسخه قابل چاپ
مراسم تجلیل از بهروز وثوقی تکمیل شد
قسمت چهارم و پنجم قرار گرفت
سلام دوست من [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط moein1367 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این پیغام رو میده چیکار کنم دوست من
منتظر جواب هستم[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان عزیز سلام
لطفأ یک تاپیک بزنیم به اسم برنامه آنکات طپش که امیرقاسمی برگزار میکرد
البته این سری جدیدذش منظورم نیست، چون اون سری اولش که حدود شیش سال پیش از طپش پخش میشد خیلی جنجالی بود
به ویژه اگر کسی سری کامل مصاحبه های با داریوش، بهروز وثوقی، هاله نظریان، فتانه، هما سرشار، کوروس، شادمهر، مسعود امینی، مسعود اسداللهی و... داشته باشه عالیه چون به قدری جنجالی بود این مصاحبه ها که الان دیگه خود شبکش هم بازپخش نمیکنه
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط lili123456 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای برطرف کردن مشکلتون روی قسمت قرمزرنگ کلیک کنین و اگه بالا قسمت قرمز یه علامت تیک هم داره تیک رو فعال کنین
بعد صفحه رفرش میشه و بخش دانلودمشاهده مشه سبز رنگ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر جان رمز این ویدیوی طوفان چیه؟
نام کاربریم هستش دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط e250 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام.لطفا برنامه نوروزی شبکه itnرا هم برای دانلود بگذارید.با تشکر
سلام من این برنامه ها رو میخام چجوری تهیه شون کنم ؟؟؟؟
7 مجموعه از ویدیوهای بعد انقلاب حمیرا ( ویدیوهای کم یاب )
(( آرشیو کامل کنسرت ها / بزم ها / ویدیوها و مصاحبه ))
6 مجموعه کامل از ویدیوهای بعد انقلاب زنده یاد مهستی ( ویدیوهای کم یاب )
2 مجحوعه از ویدیوهای فتانه