برو براش بلیس(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
برو براش بلیس(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیری اون پستو کلیش واس ماس سندش به ناممه خودت کیس کردنی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا درکش کن یکم (sm2)نقل قول:
ار حسش بهت
فرصت بده که بگم
بابا درکش کن یکم (sm2)
میخوای اشترمو بکشونی اینجا؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان میاد همه رو میکنه از دم...بن(sm2)نقل قول:
مهدی چندتا خاله جدید معرفی کن تو کارت تو این کار خوبهنقل قول:
راستی چندتا جا هم معرفی کن بتون اثار ارزشمند این زحمت کشها دانلود کنم خصوصی بفرست(sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
۲ نصفه شب بیا تاپیک چاوشی یه چندتا هلو برات کنار گذاشتم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم فارت چیه .. من خودم عاشق سیاوش قمیشی ام و با تک تک آهنگاش خاطره دارم .. هر آهنگی ک ساخته هیت شده و جزو برترین آهنگسازان حال حاضر موسیقیه ... من فقط میگم انتظارم ازش خیلی بیشتر از این آلبوم بود اما آلبومش قشنگ بود اما این همون قمیشی سابق نیست همونطور که میگم شادمهر، شادمهر سابق نیست .. مثل اینکه تو انجمن موزیک باران فقط باید از همه چی و همه کس کورکورانه تعریف کنی و شاید اینجا زیاد نباید هنرمندارو با گذشتشون مقایسه کنیم چون اگه مقایسه کنیم همه از گذشتشون ضعیفترن این هنرمندم جزو همون همه میشه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو ناصر جدید(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]