درود لطفا موزیک ویدیوهای قدیمی " مرداب ، کویر ، نمیاد " گوگوش رو بذارید. متشکرم
نمایش نسخه قابل چاپ
درود لطفا موزیک ویدیوهای قدیمی " مرداب ، کویر ، نمیاد " گوگوش رو بذارید. متشکرم
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط ENSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این هست فک کنم موزیک ویدیو رسمی باشه ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sepid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کویر و مرداب رو هر چی گشتم موزیک ویدئو نبود ازش ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لطفا
" قصه دو ماهی ، هجرت " موزیک ویدیوی قدیمی گوگوش
خیلی متشکر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sepid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من موزیک ویدیوی " عاشق باشیم " شهرام و شهره رو دارم . اگر باکیفیت شو دارید لطفا بذارید..ترانه " انار انار " شهرام صولتی رو هم دارید؟
عاشق باشیم فقط در یوتیوب شهره با کیفیت 360 موجوده که از pmc ضبط شده ...نقل قول:
انار انار از مرتضی ...؟ یا شهرام شب پره انار دونه دونه ...؟ یکم از متن ترانه رو بزار تا سرچ کنم شاید اسم آهنگش چیز دیگه باشه ...
انار انار مرتضی رو شهرام صولتی هم خونده؟
عاشق باشیم در " بخش موزیک ویدیوهای کمیاب " هست فکر کردم با کیفیته
آخه نوشته بودین انار انار شهرام صولتی ...نقل قول:
متاسفانه نسخه اصلی موزیک ویدئوهای قدیمی رو حتی خود خواننده ها هم ندارن ... واسه همین حتی یوتیوب خواننده ها نسخه های بی کیفیت ضبطی رو قرار میدن که سالها پیش ضبط شده و به طبع کیفیت بیشتر از 360p نداره ...
اسم آهنگ فتانه ( يك و دو و سه ) هست از آلبوم كولينقل قول:
نوشته اصلی توسط majnoon21 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نتونستم آپلودش كنم به آخراش كه ميرسه ارور ميده