5و8 رو از البوم حذف میکرد بسار خوب میشد.
ترک5و8افتضاحه افتضاح(sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
5و8 رو از البوم حذف میکرد بسار خوب میشد.
ترک5و8افتضاحه افتضاح(sm25)
عشق دومنقل قول:
نوشته اصلی توسط darkmlu [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوج جذابیت آلبوم واسم نوازندگی نیما رمضان تو تراک 2 بود (sm173)ارون خیلی خوب در آورده.. خوراکشه. آخرشم عالی بود
توی آلبوم کاوه یغمایی تازه ارون حسینی خودشو نشون میده
یه مش کارشناس دوزاری که همش توی نت و فروم ول میگردن د اخه اگه اینا کارشناس بودن که کس چرخ نمیگشن بیخود(sm27)همش لب و دهن
اقا قربون دهنتنقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77) بعد میگن نرخ بیکاری زیاده..عزیزم تو واسه خودت یه پا کارشناسی!!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان من که از صبح دانلود کردم و تا الان گوش دادم ، نظر ندادم تا خوب بهش گوش کنم بعد نظرم رو بگم
به نظر من جای اشکالی برای آلبوم وجود نداره و خیلی خیلی آلبوم قشنگی هست ، فضای آهنگها خیلی خوبه و
این آلبوم هم مثل قبلی ها فوق العاده هست و بهترین آلبوم 1393 هست تا الان (sm93)(sm50)(sm127)
ملت همیشه در صحنه...هرچی بیشتر برمیگردم عقب به کارشناسی دوستان دارم ایمان میارم....بابا این اهنگسازها و تنظیم کننده کشکن ...اگه شما جاشون بودید البوم عالی میشد!!!! البته بعضی دوستان کارشناس که میگن احسان چیزی بارش نیست(sm2)
بازم دم شما گرم که اول گوش دادی بعد نظر دادی...هرچند البوم به نظرم به قدری خوب هست که همون اول میشه متوجه شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط saleh16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)این خیلی احمقانست که برای فهمیدن اینکه یه البوم خوب هست یا بد باید کارشناس باشی !
اینهمه البوم تو دنیا دارن میسازن میفروشن برای عمه کارشناسا که نیست برای مردمه
اگر اهنگسازی و تنظیم کشک نبودن پس تفاوتی بین خراطها عبدالمالکی و سیاوش قمیشی هم نباید باشه !
دلیل نمیشه که حالا چار نفر اومدن البوم ساختن بگی اونا نمیفهمن یا میفهمن تو خودت گوش داری میفهمی چی خوبه چی بد